Πελοπόννησος: ΔΕΚΑΔΕΣσυλλήψεις σε αστυνομική επιχείρηση-«σκούπα» - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2020

Πελοπόννησος: ΔΕΚΑΔΕΣσυλλήψεις σε αστυνομική επιχείρηση-«σκούπα»

Νέα εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας οργανώθηκε την Παρασκευή από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.
Στη διάρκειά της, έγιναν έλεγχοι σε 976 άτομα (718 Έλληνες και 258 αλλοδαπούς), καθώς και σε 703 οχήματα.
Επιπλέον, προσήχθησαν 116 άτομα (57 Έλληνες και 59 αλλοδαποί), ενώ συνελήφθησαν 66 άτομα (25 Έλληνες και 41 αλλοδαποί), για αδικήματα όπως κλοπή, ναρκωτικά, καταδικαστικά έγγραφα, παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, παράνομη διαμονή στη χώρα (σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους), παραβίαση της αδείας μουσικών οργάνων, διατάραξη και παράνομο υπαίθριο εμπόριο.
Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας, η κλοπή οχήματος που είχε γίνει στις 24 Δεκεμβρίου στη Νέα Σμύρνη Αττικής και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 35χρονου (Έλληνα).
Βεβαιώθηκαν συνολικά 217 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ενώ κατασχέθηκαν τσιγαριλίκι χασίς στην Αργολίδα, 26,07 γραμμ. χασίς, κινητό τηλέφωνο, 100 ευρώ και προϊόντα παραεμπορίου στη Λακωνία, καθώς κι ένα Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο στη Μεσσηνία.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο εισαγγελείς.
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι δράσεις αυτές είναι στοχευμένες και θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here