Υπήρξε η συνάντηση στο Δημαρχείο αλλά δεν ασκήθηκαν πιέσεις στην Πολεοδομία - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Υπήρξε η συνάντηση στο Δημαρχείο αλλά δεν ασκήθηκαν πιέσεις στην Πολεοδομία


ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ το χθεσινό αποκλειστικό δημοσίευμα της «ΦΩΝΗΣ» για τη συνάντηση στο Δημαρχείο των αντιδημάρχων Παν. Τσίγγανου και Γιαν. Φιλντίση με τον τεχνικό σύμβουλο της εταιρείας του εφοπλιστή Π. Παππά, με τη συμμετοχή του προϊσταμένου της Πολεοδομίας Τριφυλίας Ηλ. Σκουτέρη.
Από το γραφείο του δημάρχου Τριφυλίας εκδόθηκε χθες ανακοίνωση, στην οποία διαψεύδονται τα περί «πιέσεων» και «διευκολύνσεων», ωστόσο επιβεβαιώνεται, ότι την επομένη των πασχαλινών αργιών υπήρξε η συνάντηση, η οποία χαρακτηρίζεται συνήθης. Ιδού η ανακοίνωση:
 «Σχετικά με το δημοσίευμα στην εφημερίδα "ΦΩΝΗ" με τίτλο "Πιέσεις στην πολεοδομία για έκδοση αδειών στην Ελαία" υπενθυμίζεται ότι η Δημοτική Αρχή στο σύνολό της αλλά και προσωπικά ο δήμαρχος και οι λοιποί αρμόδιοι, σε όλους τους τόνους έχουν δηλώσει ότι όχι μόνο δεν «πιέζουν» την Πολεοδομία, αλλά αποτελούν ομπρέλα προστασίας της, στην άσκηση των αρμοδιοτήτων της, με απόλυτο σεβασμό στην νομιμότητα και τη διαφάνεια.
        Σχετική δήλωση μάλιστα έγινε και στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου διατυπώθηκε και δημόσια η οδηγία προς την Πολεοδομία όπως απόσχει από την έκδοση αδειών μέχρι ολοκλήρωσης των διαδικασιών του Υ.ΠΕ.Κ.Α. για τη λήψη μέτρων προστασίας του Περιβάλλοντος  του Κυπαρισσιακού Κόλπου.
         Επομένως τα περί «πιέσεων» και «διευκολύνσεων» ανήκουν απολύτως στη σφαίρα της φαντασίας. 
         Κατά τα λοιπά από πότε οι συναντήσεις με πολίτες όποιοι και αν είναι αυτοί  και μάλιστα κατόπιν αιτήματός τους, για υπηρεσιακά θέματα και για ζητήματα που τους αφορούν, από καθήκον μετατράπηκε σε ενοχή;».
ΑΠΑΝΤΗΣΗ «Φ»: Από πότε μετά από αίτημα οποιουδήποτε πολίτη, συγκαλείται σύσκεψη σε γραφείο παρουσία δύο αντιδημάρχων (και μάλιστα των συγκεκριμένων) , στην οποία καλείται ο προϊστάμενος μιας υπηρεσίας που εδρεύει σε άλλο κτίριο, ώστε να συζητηθεί το αίτημα του πολίτη;
Αυτό σχολιάσαμε κι εμείς, ότι δηλαδή η νομική σύμβουλος της εταιρείας «Νέος Κότινος ΑΕ» κα Ντέμου αν ήθελε οποιαδήποτε επικοινωνία με την Πολεοδομία  θα μπορούσε να προσέλθει στην Υπηρεσία και όχι η Υπηρεσία να «μετακομίσει» για να συζητήσει το αίτημά της.
Εκτός και ισχύει για την περίπτωση της Ελαίας το γνωστό: «Όταν δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό, πάει το βουνό στο Μωάμεθ».
Ως εκ τούτου τη διάψευση για το εν λόγω ζήτημα η «ΦΩΝΗ» θεωρεί ως επιβεβαίωση και ο νοών νοείτω…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here