ΕΜΠΟΛΕΜΕΣ ΧΩΡΕΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ - (ΑΜΕΣΑ Ή ΕΜΜΕΣΑ εμπλεκόμενες ή με μεγάλο κίνδυνο ανάφλεξης) - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

ΕΜΠΟΛΕΜΕΣ ΧΩΡΕΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ - (ΑΜΕΣΑ Ή ΕΜΜΕΣΑ εμπλεκόμενες ή με μεγάλο κίνδυνο ανάφλεξης)

ΕΥΡΩΠΗ:Ουκρανία,Σκόπια(Τέτοβο),Κοσσσυφοπέδιο,Βοσνία,Ελλάδα(τρίπτυχο:εξωτερική απειλή,εσωτερική απειλή-εξέγερση λαθρομεταναστών,οικονομικη κατα΄ρρευση με πολιτική και κοινωνική αποσταθεροποίηση-απότομη φτωχοποίηση)

ΑΦΡΙΚΗ:Νιγηρία,Σουδάν,Υεμένη,Μαρόκο,Αλγερία,Λιβύη,Τυνησία και γενικά όλες οι ΄χωρες της υποσαχάριας Αφρικής(στίς οποίες γίνονται επιχειρήσεις απο δυτικές ειδικές δυνάμεις για την εξεύρεση και εκκαθα΄ριση των στρατοπέδων εκπαιδευση τησ αλ-κάιντα μονο που αυτα "μετακινούνται" συνεχώς,άλλωστε η ερημος είναι παντού η ίδια.
ΑΣΙΑ-Α.ΑΝΑΤΟΛΗ:Β.Κορέα,Ν.Κορέα,Κίνα(υπολογίζεται κι η απειλή των Ουιγούρων ισλαμιστών),Ινδονησία(ισχυρό ανταρτικο απο ακραίους Ισλαμιστές)Βιετνάμ,Ταϊβάν,Συρία,Ιράκ,Ιράν,Ισραήλ,Ιορδανία,Λίβανος,Τουρκία,Καζακστάν-Αζέροι.
ΑΜΕΡΙΚΗ:αυτή έχει "εσωτερικό εμφύλιο" και αναμένεται κλιμακωσή του απο τους υπέρογκους παράνομους μετανάστες που έχουν συσσωρευθεί στα μεγάλα αστικά κέντρα συνυπολογίζοντας την "κοινή εγκληματικότητα" που προέρχεται απο εμπόριο,ναρκωτικών όπλων κλπ κι είναι σε έξαρση την τελευταία 5 ετία.
Να ρωτήσω τώρα κάτι ???τελικά χώρισε ή δεν χώρισε η Μπαλατσινού με τον Κωστόπουλο??? αιντε καλά μπάνια ...να μας βρεί μαυρους το Φθινόπωρο μπάς και "περάσουμε" για "οικονομικοί μετανάστες" και πάρουμε κανά επίδομα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here