Ηθοποιοί, τηλεπερσόνες και αθλητές στο κυνήγι της ψήφου - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Ηθοποιοί, τηλεπερσόνες και αθλητές στο κυνήγι της ψήφου

του Αντώνη Γαλανόπουλου

Η «λάμψη» φέρνει ψήφους. Εχοντας στο μυαλό τους το δεδομένο αυτό τα κόμματα -ανεξαιρέτως θέσεων και ιδεολογίας- ενισχύουν τα ψηφοδέλτια τους με ανθρώπους του θεάματος και του αθλητισμού προσδοκώντας τα μέγιστα οφέλη.

Γεγονός είναι μάλιστα ότι όσο περνούν τα χρόνια η δημοσιότητα και η αναγνωρισιμότητα υπερτερούν -πολλές φορές- της ποιότητας. Με τα χαρακτηριστικά αυτά κρίνουν τα κομματικά επιτελεία τους υποψηφίους που προσεγγίζουν για να τους εντάξουν στις εκλογικές τους λίστες.
Και οι εκλογές αυτές δεν αποτελούν εξαίρεση στον κανόνα, που θέλει τους «γνωστούς» και όχι κατ΄ ανάγκη τους «καλούς» να περνούν τον πήχη της αξιολόγησης πριν ριχθούν στη προεκλογική αρένα.
Ηθοποιοί, τηλεπερσόνες, αθλητές 
Στην ΝΔ από τα πρώτα ονόματα που φιγουράρουν είναι αυτό του πρώην μοντέλου και τηλεπερσόνας Νόνης Δούνια που αναμένεται να προκαλέσει... ρίγη συγκίνησης στην Ολομέλεια της Βουλής, εάν ψηφιστεί από τους ψηφοφόρους της παράταξης στην Α΄ Πειραιά. Ισχυρή είναι και η μεταγραφή από το ΠΑΣΟΚ της πρώην ηθοποιού Αντζελας Γκερέκου στην Κέρκυρα, η οποία πάντως έχει διανύσει αρκετά μίλια κοινοβουλευτικής διαδρομής. Το ψηφοδέλτιο της Β΄ Αθηνών κοσμεί και Κατερίνα Καλαγκμπόρ. Μεταπήδησε στην ΝΔ από τους Ανεξάρτητους Ελληνες, στους οποίους κατείχε στις εκλογές του 2012 τη θέση της υπευθύνου Δημόσιων Σχέσεων. Η ίδια δεν είναι τόσο γνωστή στο πανελλήνιο από τις πολιτικές θέσεις, όσο από τις σέξι φωτογραφήσεις της.  Στον ΣΥΡΙΖΑ διεκδικούν εκ νέου μια θέση στο Κοινοβούλιο οι πρώην ηθοποιοί Μαρία Κανελλοπούλου και Μάνια Παπαδημητρίου στην Β΄ Αθηνών και ο Γιώργος Πάντζας στο υπόλοιπο Αττικής.
Στο ΚΚΕ θα επιχειρήσει να πετύχει μια νέα κοινοβουλευτική θητεία η γνωστή ηθοποιός Ελένη Γερασιμίδου (Β΄ Θεσσαλονίκης), ενώ στον προεκλογικό αγώνα επιστρέφει και η συνάδελφος της Λίλα Καφαντάρη που είχε εκλεγεί και στο παρελθόν βουλευτής. Στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κόμματος συμμετέχει και ο ηθοποιός Παύλος Ορκόπουλος.
Στο Ποτάμι στην Α΄ Αθηνών κατεβαίνει η ηθοποιός Εφη Βενιανάκη, Στην Β΄ Αθηνών ο προπονητής Μπάσκετ Μέμος Ιωάννου, αλλά και ο προπονητής και πρώην πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βόλεϊ Στέλιος Προσαλίκας. Στην ίδια περιφέρεια κατεβαίνει και η γνωστή ηθοποιός Γιώτα Φέστα. Στο Υπόλοιπο Αττικής η ηθοποιός Σοφία Κομηνέα. Στην Α΄ Πειραιώς η ολυμπιονίκης πόλοΣταυρούλα Αντωνάκου, ενώ στην Β΄Αθηνών ο ηθοποιός-σκηνοθέτηςΝίκος Ορφανός. Στην Μεσσηνία ο  ηθοποιός Γιώργος Γιαννόπουλος.
Στους Ανεξάρτητους Ελληνες ο γνωστός ηθοποιός Παύλος Χαϊκάλης(περιφέρεια Αττικής) διεκδικεί να ανανεώσει τη θητεία του στη Βουλή. Στην Α΄ Αθηνών η μεταγραφή που προκάλεσε αίσθηση είναι αυτή του πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΣΟΚ Κριστόφ Βαζέχα, ενώ στην ίδια περιφέρεια εκτίθεται εκ νέου το πρώην μοντέλο Ελενα Κουντουρά.
Στο ΠΑΣΟΚ αναμένεται να ξανακατεβεί εκ νέου ο χρυσός Ολυμπιονίκης στην άρση βαρών Πύρρος Δήμας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here