«Μαύρα σύννεφα» για την Ελλάδα στο Eurogroup - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

«Μαύρα σύννεφα» για την Ελλάδα στο Eurogroup

«Μαύρα σύννεφα» έχουν συγκεντρωθεί πάνω από τις Βρυξέλλες, με το έκτακτο Eurogroup το οποίο έχει ως αποκλειστικό θέμα το ελληνικό πρόβλημα να έχει ξεκινήσει με κακούς οιωνούς για την Ελλάδα. 
Η γερμανική πλευρά έχει «στυλώσει τα πόδια» σκληραίνοντας ακόμη περισσότερο τη στάση της απέναντι στην Αθήνα, ειδικά μετά την «απάντηση» του Αλέξη Τσίπρα από το βήμα της Βουλής, ότι δεν θα δεχθεί παράταση του μνημονίου.
Οπως όλοι εκτιμούν η σημερινή συνεδρίαση θα διεξαχθεί σε μονομαχία Βερολίνου – Αθήνας με τον Γ. Βαρουφάκη στο πρώτο του Eurogroup να δέχεται την «επίθεση» της γερμανικής πλευράς.
Πριν από την έναρξη του Eurogrpoup, συνεδρίασε η Ομάδα Εργασίας της Ευρωζώνης, που αποτελεί το συμβούλιο των τεχνοκρατών, υπό τον Τόμας Βίζερ.

ΠΡΟΣΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟ EUROGROUP Σόιμπλε: 

Το πρόγραμμα θα συνεχίσει να εκτελείται από την τρόικα «την οποία δεν μπορούμε να αποκαλούμε τρόικα»

Ολα θα εξαρτηθούν από τι θα πει ο Γιάνης Βαρουφάκης, δήλωσε προσερχόμενος στη συνεδρίαση του Eurogroup ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.
Ο κ. Σόιμπλε επανέλαβε ότι το υπάρχον πρόγραμμα πρέπει να ολοκληρωθεί, ότι δεν υπάρχει τίποτε πέρα από αυτό το πρόγραμμα, καθώς και ότι δεν υπάρχουν κόκκινες γραμμές.
Τόνισε επίσης ότι δεν αναμένει κάποια απόφαση σήμερα.

Τέλος υπογράμμισε ότι το πρόγραμμα θα συνεχίσει να εκτελείται από την τρόικα «την οποία φαίνεται δεν μπορούμε να αποκαλούμε τρόικα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here