Ισόπαλο το φιλικό της «Καλαμάτας», η λίστα των «12» και η αναμονή για τη Football League! - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τρίτη 20 Αυγούστου 2019

Ισόπαλο το φιλικό της «Καλαμάτας», η λίστα των «12» και η αναμονή για τη Football League!

IMG_5141

ΙΣΟΠΑΛΟ με πολλά συμπεράσματα ως προς την ικανότητα των παικτών σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο ήταν το πρώτο φιλικό που έδωσε την Τετάρτη η «Καλαμάτα» κόντρα στην Κ19 του Γ.Π.Σ. Βόλος στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας.IMG_5144

Με σύμμαχο τον καιρό και δυο ενδεκάδες ο κ. Βούζας χρησιμοποίησε στο πρώτο ημίχρονο τους θεωρητικά βασικούς αθλητές και στο δεύτερο τους νεαρότερους. Οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1 – 1.
IMG_5146
Στο πρώτο ημίχρονο η «Μαύρη Θύελλα» αντιμετώπισε μια καλά οργανωμένη ομάδα και άφησε καλές εντυπώσεις αν συνυπολογίσουμε την μόλις λίγων ημερών προετοιμασίας της καλαματιανής στο Πήλιο.
IMG_5140
Σκόρερ ήταν ο Τζεβελεκίδης σημειώνοντας το πρώτο του τέρμα με τα μελανόλευκα και ανοίγοντας τον προσωπικό του λογαριασμό έστω και σε φιλικό παιχνίδι.
IMG_5142

Η λίστα των «12» και η αναμονή!

Η Football League έστειλε εχθές το πρωί στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία την λίστα με τις 12 ομάδες που κατέθεσαν δικαιολογητικά και παράβολο για τη συμμετοχή τους στο επόμενο πρωτάθλημα.
Οι σύλλογοι που δήλωσαν συμμετοχή είναι Αιγάλεω, Ασπρόπυργος, Βέροια, Διαγόρας Ρόδου, Θεσπρωτός, Ιάλυσος, Ιωνικός, Καβάλα, Ολυμπιακός Βόλου, ΟΦ Ιεράπετρας, Τρίγλια και Τρίκαλα. Ενώ, ως γνωστόν Κρόνος Αργυράδων και Ηρακλής παραιτήθηκαν.
Στη Football League πλέον αναμένουν την ενημέρωση από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία σχετικά με τους συλλόγους που θα καλύψουν τα κενά που άφησαν οι απερχόμενοι Κρόνος Αργυράδων και Ηρακλής. Με βάση τα μέχρι σήμερα δεδομένα, οι «Καλαμάτα», Νίκη Βόλου και Νέστος Χρυσούπολης είναι οι ομάδες που ανταγωνίζονται για τις δυο «κενές» θέσεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here