Η “κρυφή” παραλία της Πελοποννήσου που δεν την πιάνει ποτέ ο ήλιος - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Πέμπτη 24 Αυγούστου 2023

Η “κρυφή” παραλία της Πελοποννήσου που δεν την πιάνει ποτέ ο ήλιος

 Μ


πορεί ο «πόλεμος» της πετσέτας να συνεχίζεται με αμείωτη ένταση στις περιζήτητους τουριστικούς προορισμούς όλης της Ελλάδας, όμως υπάρχουν κάποιες «κρυφές» παραλίες – διαμαντάκια όπου η σκιά είναι δωρεάν και η άμμος απάτητη από ομπρελοκαθίσματα.

Το κορυφαίο παράδειγμα βρίσκεται σε απόσταση μόλις δύο ωρών από την Αθήνα -αρκεί να μην έχει «έξοδο» Αθηναίων- και συνδυάζει τα πάντα. Ανέσεις, γι’ αυτούς που θα αναζητήσουν κατάλυμα κάπου στην περιοχή, και παρθένα φύση για να απολαύσει κανείς τις βουτιές του χωρίς …παρατράγουδα.

Παραλία Καρακατσάνης: Που θα τη βρείτε

Από το Άργος ακολουθείτε τις ταμπέλες που δείχνουν προς Κιβέρι κι από εκεί παίρνετε τον παραλιακό δρόμο Κιβερίου – Άστρους. Λίγο μετά από το μέσο της διαδρομής κι ενώ θα έχετε προσπεράσει πολλές παραλίες κατάλληλες για μπάνιο, θα δείτε στα δεξιά σας την παραλία Καρακατσάνης, μια μεγάλη λωρίδα χρυσής άμμου με πεντακάθαρα νερά που συγκεντρώνει κυρίως οικογένειες που την προτιμούν για τον αμμώδη βυθό και το μικρό βάθος.

Σε αυτό το σημείο θα κάνετε στοπ και θα κατηφορίσετε, έχοντας μαζί σας τα απολύτως απαραίτητα: ψαθάκια, πετσέτες και νερό. Στα αριστερά της παραλίας μια τεράστια σπηλιά, που δεν διακρίνεται από απόσταση, κρύβει μια κρυφή αμμουδιά με αρκετό βάθος για να βολέψει κάμποσες παρέες.

Εκεί, σε αυτό το φυσικό καταφύγιο, οι ακτίνες του ήλιου δεν φτάνουν ποτέ και η θερμοκρασία είναι πάντα σημαντικά χαμηλότερη από την εξωτερική. Απλώστε την πετσέτα σας, αφήστε το γαλαζοπράσινο νερό να γλύφει τα πόδια σας και νιώστε τη μαγεία του ελληνικού καλοκαιριού.

Δείτε το βίντεο:

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here