Διακοπές στην αγκαλιά της φύσης! 5 πανέμορφοι προορισμοί για glamping στην Πελοπόννησο - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τρίτη 2 Απριλίου 2024

Διακοπές στην αγκαλιά της φύσης! 5 πανέμορφοι προορισμοί για glamping στην Πελοπόννησο

 


Σε έναν κόσμο που κυβερνάται όλο και περισσότερο από την τεχνολογία και τους ιλιγγιώδεις ρυθμούς της σύγχρονης ζωής, η απόδραση στη φύση έχει γίνει ένας πολυπόθητος θησαυρός. Τι θα γινόταν όμως αν σας λέγαμε ότι υπάρχει ένας τρόπος να απολαύσετε το θαύμα της υπαίθρου χωρίς να θυσιάσετε τις ανέσεις της καθημερινότητας;

Glamping: Όταν η γοητεία του camping συναντά την πολυτέλεια

Ξεχάστε τις ημέρες που για να κάνετε διακοπές στη φύση χρειαζόταν να περάσετε ώρες στήνοντας σκηνές, να κουβαλήσετε (κυριολεκτικά) ένα ολόκληρο νοικοκυριό μαζί σας και να επιδοθείτε σε ανελέητες (και πάντα χαμένες) μάχες με ζωύφια και κουνούπια. Το glamping, συντομογραφία του «glamorous camping» ξεπερνά τα όρια του συμβατικού κάμπινγκ και προσκαλεί τους τολμηρούς να ξεκινήσουν μια διαφορετική εμπειρία διακοπών. Συνδυάζοντας την ανεπιτήδευτη ομορφιά της φύσης με τις παροχές ενός ξενοδοχείου, το glamping προσφέρει έναν αρμονικό συνδυασμό ρουστίκ γοητείας και εκλεπτυσμένης άνεσης.

Είναι αλήθεια πως στο παραδοσιακό κάμπινγκ, η ταλαιπωρία μπορεί μερικές φορές να είναι το τίμημα για την εγγύτητα στη φύση. Αυτό όμως που κάνει το glamping να ξεχωρίζει είναι ότι πέρα από τις παροχές και τις ανέσεις του, διαφοροποιείται και από άλλες mainstream διακοπές. Παρότι τα περισσότερα παραλιακά θέρετρα και τα ξενοδοχεία αποτελούν σταθερά τις καλύτερες επιλογές για όσους αναζητούν αναψυχή, το glamping δίνει νέα πνοή στην έννοια της απόδρασης.

Δεν είναι μόνο τα καταλύματα που δημιουργούν μία ξεχωριστή εμπειρία επισκέπτη αλλά και οι δραστηριότητες που αναβαθμίζουν τις διακοπές σας. Φανταστείτε λοιπόν τον εαυτό σας να κάνει μαθήματα γευσιγνωσίας κάτω από τον έναστρο ουρανό ή σεμινάρια διαλογισμού μέσα στην αγκαλιά της φύσης.

Στη σφαίρα του glamping, τα όρια των παραδοσιακών διακοπών θολώνουν. Πολύ περισσότερο πρόκειται για μία εμπειρία χαλάρωσης, επανασύνδεσης με τον εαυτό σας και με τη φύση και επαναπροσδιορισμού της καθημερινότητας. Αν λοιπόν φέτος επιθυμείτε μια διαφορετική απόδραση, ίσως ήρθε η στιγμή να ανακαλύψετε τη μαγεία του glamping. Και δεν χρειάζεται να πάτε πολύ μακριά! Οι παρακάτω πανέμορφοι προορισμοί στην Πελοπόννησο είναι το εισιτήριό σας για να βιώσετε μία διαφορετική εμπειρία διακοπών και να ανακαλύψετε έναν κόσμο όπου φύση και πολυτέλεια συνυπάρχουν σε τέλεια αρμονία.

5 πανέμορφοι προορισμοί για glamping στην Πελοπόννησο

Agrikies Country Retreat

Αν αναζητάτε μία όαση μέσα στο μεσσηνιακό ελαιόδασος και ένα μέρος όπου θα αισθάνεστε τις δονήσεις της φύσης γύρω σας, το Agrikies Country Retreat είναι το μέρος για εσάς. Σε αυτή την εξωπραγματική τοποθεσία, οι επισκέπτες μπορούν να βυθιστούν στο πράσινο, να ταξιδέψουν στους ήχους της φύσης και να βιώσουν μία απόλυτη εμπειρία σύνδεσης με την ύπαιθρο. Στο συγκεκριμένο retreat λειτούργησε το πρώτο glamping της Πελοποννήσου και μέχρι και σήμερα υπάρχουν πέντε πολυτελείς σκηνές σαφάρι που η κάθε μία διαθέτει ιδιωτική είσοδο, μπάνιο και ιδιωτικό μπαλκόνι. Οι υπόλοιποι χώροι του θέρετρου έχουν κατασκευαστεί πληρώντας όλα τα κριτήρια άνετης διαβίωσης: η πισίνα, το εστιατόριο, το μπαρ και η παιδική χαρά έχουν φτιαχτεί με προσοχή στις λεπτομέρειες και με πηγή έμπνευσης το μεσογειακό στυλ.

Skiaxtro Eco Farm

Σας μαγεύει η ιδέα του να ζήσετε μέσα σε έναν οικολογικό ελαιώνα δίπλα στη θάλασσα; Ή το να φτιάξτε το πρωινό σας χρησιμοποιώντας αυγά που μόλις πήρατε από το κοτέτσι; Θα θέλατε να κοιμηθείτε σε μια υπέροχη και άνετη σκηνή ανάμεσα στα δέντρα και να σας νανουρίζει ο ήχος των κυμάτων και το θρόισμα των φύλλων; Τότε το Skiaxtro Eco Farm είναι το ιδανικό μέρος για εσάς!

Πρόκειται για ένα οικολογικό κτήμα στο χωριό Μαραθόπολη Μεσσηνίας, όπου οι επισκέπτες μπορούν να βιώσουν μοναδικές εμπειρίες υπαίθριας ζωής και να επιδοθούν σε δραστηριότητες που θα τους αποφορτίσουν, θα τους χαρίσουν στιγμές ηρεμίας και θα αφυπνίσουν τη δημιουργικότητά τους! Αναφορικά με τη διαμονή, στο Skiaxtro Eco Farm θα βρείτε τέσσερις υπέροχες σκηνές glamping με διάμετρο 5 μέτρα η κάθε μία καθώς και όλες τις απαραίτητες εγκαταστάσεις (μπάνιο, κουζίνα, τουαλέτες) που θα σας εξασφαλίσουν μία αναβαθμισμένη εμπειρία διακοπών στην αγκαλιά της φύσης!

Simos Camping Elafonisos

Το συγκεκριμένο camping βρίσκεται λίγα μόλις μέτρα πάνω από μία από τις ωραιότερες παραλίες της Ελλάδας, την παραλία Σίμου στην Ελαφόνησο. Αν η ψιλή άμμος, οι μαγευτικοί αμμόλοφοι και τα τιρκουάζ νερά δεν είναι αρκετά για να κάνετε μία στάση στο νησί, η εμπειρία glamping που τα τελευταία χρόνια προσφέρει το Simos Camping μάλλον θα σας πείσουν! Εκτός από τις παραδοσιακές εγκαταστάσεις για κάμπινγκ, στο χώρο θα βρείτε bell tents που έχουν διαμορφωθεί ειδικά για μία εμπειρία glamping. Διαθέτουν άνετο μέγεθος και βρίσκονται σε ειδικό τμήμα του χώρου του κάμπινγκ. Περιλαμβάνουν διπλά κρεβάτια, ψυγείο, ανεμιστήρα, ηλεκτρικό ρεύμα και όλα τα απαραίτητα για να αισθανθείτε σαν σε ξενοδοχείο! Η υπέροχη boho αισθητική τους σίγουρα προσθέτει πόντους στην συνολική εμπειρία διαμονής, οπότε αν αναζητάτε εναλλακτικές διακοπές σε ένα μέρος που αποπνέει μαγεία, η Ελαφόνησος δεν θα σας απογοητεύσει!

Gythion Bay Camping

Σε μια αμμώδη παραλία με μια ευρύχωρη πισίνα, το Gythion Bay που βρίσκεται στο Μαυροβούνι Γυθείου, αποτελεί το ιδανικό μέρος για οικογενειακές διακοπές στην αγκαλιά της φύσης. Συνδυάζοντας την πολυτέλεια και την άνεση ενός ξενοδοχείου αλλά και την ελευθερία ενός κάμπινγκ, το μέρος προσφέρει στους επισκέπτες μια σύνδεση με το φυσικό τοπίο και ταυτόχρονα ένα καταφύγιο χαλάρωσης με πολλές εγκαταστάσεις και δραστηριότητες για όλες τις ηλικίες. Και αν το παραδοσιακό κάμπινγκ δεν είναι του στυλ σας, εδώ θα βρείτε πολυτελείς σκηνές glamping που μεταφέρουν την αισθητική μίας ρουστίκ εμπειρίας στην ύπαιθρο, ακριβώς δίπλα στη θάλασσα!

Ammothines

Στην παραλία του Πετροχωρίου (δίπλα στη διάσημη Βοϊδοκοιλιά Μεσσηνίας), σας περιμένει μία ξεχωριστή εμπειρία φιλοξενίας! Σκηνές ενσωματωμένες σε πλήρη αρμονία με το χώρο και με θέα το γαλάζιο του Ιονίου, υπόσχονται μία ειδυλλιακή εμπειρία κάτω από τα αστέρια. Οι επτά σκηνές έχουν τοποθετηθεί πάνω σε ξύλινους πασσάλους, διαθέτουν χωρητικότητα περίπου 20 τ.μ. η κάθε μία και είναι κατασκευασμένες από φυσικά υλικά και αρμονικούς τόνους.

Στις Αμμοθίνες, εκτός από μία ξεχωριστή εμπειρία glamping θα έχετε στη διάθεσή σας Μεσογειακή κουζίνα με εκλεκτά, φρέσκα προϊόντα της μεσσηνιακής γης, σνακ και κοκτέιλ καθώς και δραστηριότητες και εκδηλώσεις που θα συμπληρώσουν τις στιγμές απόλαυσης που επιλέγετε να ζήσετε. Ξαναζωντανέψτε τις αναμνήσεις των παιδικών σας χρόνων συνδυασμένες με την άνεση του σήμερα, σε έναν ιδανικό χώρο ακριβώς πάνω στο κύμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here