Α1 ΤΟΠΙΚΗ: ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟ ΤΡΕΝΟ ΤΟ ΚΑΛΟΝΕΡΟ 4-0 ΤΗΝ ΦΥΤΕΙΑ - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018

Α1 ΤΟΠΙΚΗ: ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟ ΤΡΕΝΟ ΤΟ ΚΑΛΟΝΕΡΟ 4-0 ΤΗΝ ΦΥΤΕΙΑ

FREEGR
Αυτός ο Π.Α.Ο. Καλού Νερού έχει βαλθεί να… τρελάνει όλο τον κόσμο στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 τοπικής. Η ομάδα του Σάκη Διονυσόπουλου μόνο νεοφώτιστη δεν μοιάζει. Και πώς άλλωστε θα μπορούσε να την χαρακτηρίσει κάποιος, όταν στις πέντε πρώτες αναμετρήσεις έχει το απόλυτο των βαθμών και φιγουράρει πλέον μόνη στην κορυφή της κατάταξης, μετά και την εντός έδρας ήττα του Ακρίτα Κορώνης από τον Απόλλωνα Πεταλιδίου (2-3). 
Επόμενο… θύμα των Τριφύλιων ο Α.Ο. Φυτειάς, τον οποίο “φιλοδώρησε” με τέσσερα τέρματα (4-0) στην Κυπαρισσία για την 5η αγωνιστική. Ο Σιγέρη μόλις στο 6’ έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους, πριν ο Πλάκας δώσει… αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του στο 25’. Ο  Μανδραπήλιας στο 38’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 3-0, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 66’ ο Πλάκας με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο ματς. 
Ο Ηλείος επιθετικός έφτασε έτσι τα 6 γκολ στη σεζόν και είναι πλέον μόνος στη πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ, προσπερνώντας τον Κώστα Μουτζούρη του Ακρίτα Κορώνης, που έμεινε στα 5. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κομπιλίρης, με βοηθούς τον Σγουμπόπουλο και την Ηλιοπούλου. 
Π.Α.Ο. Καλού Νερού (Σάκης Διονυσόπουλος): Σταυρόπουλος, Μιχαλακόπουλος, Γ. Βλάμης, Π. Λαμπρόπουλος, Κορμπής (66’ Μουζής), Σιγέρη, Μανδραπήλιας (69’ Γκεϊβελόπουλος), Παναγούλιας, Πλάκας, Δεμπεγιώτης, Ανδρεόπουλος. 
FREEGR
 Α.Ο. Φυτειάς (Στράτος Μάρκου): Κοσμάς, Λότσι, Ταβουλαρέας, Μπαστακός, Ζούζουλας, Σώκαλης (74’ Μπεσσής), Κωστέας, Σκριβάνος, Μουλιάτος (63’ Φιλόπουλος), Τσέρτος, Φλέσσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here