Εκτός Football League Ηρακλής και Κρόνος Αργυράδων, εντός Καλαμάτα και Νίκη Βόλου!!! - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τρίτη 20 Αυγούστου 2019

Εκτός Football League Ηρακλής και Κρόνος Αργυράδων, εντός Καλαμάτα και Νίκη Βόλου!!!

KALAMATA PRASSAS 5Διάπλατα άνοιξε ο δρόμος για την Καλαμάτα (και τη Νίκη Βόλου) να παίξει τη νέα σεζόν στην Β΄ Εθνική, γνωστή πια ως Football League! Αυτό συνέβη αφού Ηρακλής και Κρόνος Αργυράδων δεν δήλωσαν συμμετοχή στη νέα Football League, κι έτσι προέκυψαν δυο κενές θέσεις στην κατηγορία.

Προβλήματα στη σύνθεση της κατηγορίας προέκυψαν μετά τη μη δήλωση συμμετοχής για τη νέα σεζόν από τον «Γηραιό» και τον Κρόνο Αργυράδων.
Έτσι η Football League έμεινε με 12 αντί για 14 ομάδες που πρόκειται να τη στελεχώσουν, με τις δυο ομάδες να μην προχωρούν τις απαραίτητες διαδικασίες πριν παρέλθει η σχετική προθεσμία.
Οι δύο κενές θέσεις θα πρέπει πλέον να καλυφθούν από ισάριθμους συλλόγους, με επικρατέστερες τη Νίκη Βόλου και την “Καλαμάτα” που έχασαν τον προβιβασμό τους στα μπαράζ ανόδου της περσινής αγωνιστικής σεζόν.
Συμμετοχή στην FL δήλωσαν οι εξής ομάδες: Αιγάλεω, Ασπρόπυργος, Βέροια, Διαγόρας Ρόδου, Θεσπρωτός, Ιάλυσος, Ιωνικός, Καβάλα, Ολυμπιακός Βόλου, ΟΦ Ιεράπετρας, Τρίγλια και Τρίκαλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here