ΤΟ ΚΡΥΜΕΝΝΟ ΦΙΟΡΔ ΤΟΥ..ΕΡΗΜΙΤΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2022

ΤΟ ΚΡΥΜΕΝΝΟ ΦΙΟΡΔ ΤΟΥ..ΕΡΗΜΙΤΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

 


H παραλία που φέρνει στο… φως η ομάδα haanity στο YouTube δεν έχει όνομα και ανακαλύφθηκε τυχαία από μια πτήση της ομάδας στην Αργολίδα.

Μάλιστα η ομάδα έδωσε στην πανέμορφη παραλία το όνομα «φιορδ του ερημίτη».

Ο λόγος για την ονομασία αυτή είναι πως παρά τη δύσκολη πρόσβαση και το τραχύ τοπίο της περιοχής, και στο Google Earth αλλά και στα πλάνα εμφανίζει μυστηριώδη σημάδια κατοίκησης από κάποιον ερημίτη (;), καθώς φαίνεται ένα κίτρινο κανό και μια μικρή πρόχειρη κατασκευή από ξύλα.

Αυτές είναι βέβαια υποθέσεις καθώς κανείς δεν μπορεί να είναι βέβαιος αν δεν επισκεφθεί το μέρος.

Η ομορφιά του τοπίου είναι απαράμιλλη: Ένα μικρό φαράγγι καταλήγει σε μια παραλία που είναι στενή και βαθιά σαν φιορδ και τα νερά της έχουν καταπληκτικό χρώμα. Έτσι αποτελεί ένα προστατευμένο καταφύγιο από τους ανέμους.

Είναι σίγουρα προσβάσιμη με σκάφος, αλλά ίσως και από ξηράς με ένα μικρό μονοπάτι που αχνοφαίνεται να καταλήγει στην παραλία από τον οικισμό Κοιλάδα Αργολίδας.

Αν σας άνοιξε η όρεξη η κρυφή αυτή παραλία βρίσκετα κοντά στην Κοιλάδα Αργολίδας και τις συντεταγμένες θα τις βρείτε ΕΔΩ .

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here