Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΜΜΕ - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τετάρτη 22 Απριλίου 2020

Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΜΜΕ

Μάταια περιμένουν απάντηση οι ξενοδόχοι, οι οποίοι επλήγησαν από την πτώχευση της Thomas Cook, από τον υφυπουργό Ανάπτυξης κι Επενδύσεων, Γιάννη Τσακίρη σχετικά με τη λύση του προβλήματός τους.
Ο υφυπουργός, ο οποίος μάλιστα προέρχεται από την αγορά, όπως μαθαίνουμε, δεν έχει ακόμη απαντήσει στο αίτημα των ξενοδόχων, που δεν μπορούν να ενταχθούν στις ρυθμίσεις, τις οποίες εξήγγειλε η κυβέρνηση στο πλαίσιο των μέτρων εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού, καθώς δεν πραγματοποιήθηκε το πρόγραμμα χρηματοδότησής τους, όπως τους είχε ανακοινώσει ο κ. Τσακίρης.
Η καθυστέρηση αυτή τους οδήγησε να μην είναι ενήμεροι τραπεζικά στις 31/12/2019, όπως προβλέπεται για την ένταξη στη ρύθμιση προστασίας.
Σίγουρα, ο κ. Τσακίρης έχει πολλές ασχολίες, αλλά όπως είπαμε και πριν, καθώς προέρχεται από την αγορά, θα πρέπει να καταλαβαίνει το δράμα αυτών των ανθρώπων, που αποτελούν σχεδόν το 12% των ξενοδόχων της χώρας, με βάση τα στοιχεία που έχει παρουσιάσει το Xrimaonline.gr.
Ο υφυπουργός δεν εδέησε φυσικά να απαντήσει ούτε στο Xrimaonline.gr. Άλλοι υπουργοί, ωστόσο, έχουν απαντήσει σε ρεπορτάζ του ειδησεογραφικού site. Εκείνοι, βέβαια, είναι πολιτικά πρόσωπα και δίνουν εξηγήσεις. Ο κ. Τσακίρης είναι εξωκοινοβουλευτικό πρόσωπο κι αγνοεί ξενοδόχους και ΜΜΕ.
www.xrimaonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here