Ελαιόλαδο για το κοινωνικό παντοπωλείο στην Τριφυλία - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Ελαιόλαδο για το κοινωνικό παντοπωλείο στην Τριφυλία

Ελαιόλαδο για το κοινωνικό παντοπωλείο στην Τριφυλία
Ελαιόλαδο για το κοινωνικό παντοπωλείο συγκεντρώνει ο Δήμος Τριφυλίας, και καλεί τους παραγωγούς της περιοχής να συνδράμουν σε αυτή την προσπάθεια ενόψει της ελαιοκομικής περιόδου που ξεκίνησε. Τονίζει μάλιστα ότι ακόμη και η πιο μικρή ποσότητα είναι απαραίτητη σε αυτή την προσπάθεια που γίνεται.
Σε σχετική ανακοίνωση του δήμου, αφού τονίζεται ότι ιδρύθηκε και σύντομα θα λειτουργήσει κοινωνικό παντοπωλείο που στηρίζεται σε δωρεές και χορηγίες, μεταξύ άλλων αναφέρει: «Για να  ανταποκριθούμε στη στήριξη αδύναμων οικονομικά οικογενειών έχουμε την ανάγκη της δικής σας προσφοράς. Στηρίζουμε ήδη περίπου 300 οικογένειες. Τη φετινή ελαιοκομική περίοδο, την ευλογία της τριφυλιακής γης, με ελαιουργική παράδοση αιώνων, ας την αξιοποιήσουμε με αισθήματα αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς.
Συγκεντρώνουμε ελαιόλαδο ως βασικό είδος διατροφής. Ακόμη και η πιο μικρή ποσότητα ελαιόλαδου, μας είναι απαραίτητη. Αφήστε την ευγενική προσφορά σας στο ελαιοτριβείο. Με αμεσότητα και χωρίς κανένα διαχειριστικό κόστος για το δωρητή, μπορούμε όλοι να συμβάλουμε, ώστε κανένας άνθρωπος να μη νιώθει κοινωνικά και οικονομικά αποκλεισμένος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here