ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΦΟΡΕΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΦΟΡΕΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Για τις δώδεκα προσλήψεις εποχικού προσωπικού στις οποίες προέβη το προηγούμενο διάστημα ενημερώνει με δελτίο Τύπου ο Φορέας Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Αθλητισμού Δήμου Τριφυλίας και το οποίο υπογράφει ο πρόεδρός του, Ζαχαρίας Κανελλόπουλος.
Σε αυτό αναφέρεται: «Ο Φορέας Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Αθλητισμού του Δήμου Τριφυλίας θα ήθελε να ενημερώσει όλους τους ενδιαφερομένους πως προέβη σε πρόσληψη εποχικού προσωπικού για τους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς Κοπανακίου, Κυπαρισσίας, Φιλιατρών και Γαργαλιάνων και το ΚΑΠΗ Φιλιατρών, μέσω δύο προκηρύξεων (ΣΟΧ1/2015 ΣΟΧ2/2015), σε μία προσπάθεια να ενισχύσει τις δομές και τη δράση του. Συγκεκριμένα, μέσω Διαγωνισμού ΑΣΕΠ, με τη ΣΟΧ1/2015 ο Φορέας προσέλαβε οκτώ (8) άτομα: 2 ΤΕ Βρεφονηπιοκομίας, 2 ΔΕ Μαγείρων, 3 ΥΕ Βοηθητικών Εργασιών και 1 ΔΕ Βοηθός Βρεφονηπιοκόμου και με τη ΣΟΧ/2015 άλλα τρία (3): 1 ΤΕ Βρεφονηπιοκομίας, 1 ΤΕ Νοσηλευτικής, 1 ΥΕ Οικιακή Βοηθός, για τις ανάγκες τόσο των Παιδικών Σταθμών όσο και του ΚΑΠΗ, που εδρεύουν στο Δήμο Τριφυλίας. Ακόμα προσλήφθηκαν τέσσερις (4) καθηγητές Φυσικής Αγωγής, στο πλαίσιο του προγράμματος “Άθληση για Όλους” στο Δήμο Τριφυλίας.
Τέλος, ο Φορέας πραγματοποιεί προσπάθειες για κάλυψη περισσοτέρων θέσεων μέσω προσφοράς πρακτικής άσκησης σε φοιτητές, με το πρόγραμμα ΑΤΛΑΣ, με στόχο τη βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών στους Παιδικούς μας Σταθμούς και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here