ΑΜΟΙΒΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΕΣ ΜΕ ΦΟΛΕΣ - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

ΑΜΟΙΒΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΕΣ ΜΕ ΦΟΛΕΣ

Η εγκληματική δράση με φόλες στην Τριφυλία «ανάγκασε» φιλόζωους να «επικηρύξουν» το δράστη ή τους δράστες με αμοιβή 1.000 ευρώ σε όποιον πολίτη δώσει πληροφορίες που θα οδηγήσουν στην ταυτοποίηση και σύλληψη του δράστη ή των δραστών. Δυστυχώς, στην Τριφυλία «θερίζει» τα αδέσποτα ζώα, αλλά και δεσποζόμενα, η εγκληματική δράση με φόλες. Η τοπική κοινωνία είναι οργισμένη και οι φιλόζωοι σοκαρισμένοι και σε απόγνωση. Η εγκληματική δράση με φόλες προκαλεί διαρκώς φόβους και αλυσιδωτές αντιδράσεις καθώς, όπως κατ’ επανάληψη έχουμε επισημάνει και το τονίζουν προς πάσα κατεύθυνση, σε δραματικούς τόνους, οι φιλόζωοι, κινδυνεύει και η δημόσια υγεία των κατοίκων, των επισκεπτών και δη των μικρών παιδιών. Μικρών παιδιών που μπορεί, παίζοντας αμέριμνα, να έρθουν σε επαφή με τα δηλητήρια και τότε θα κινδυνεύσει σοβαρά και η υγεία κι η ζωή τους.
Όπως έχουμε αναφέρει, σε «κολαστήριο» για τα αδέσποτα ζώα έχουν μετατρέψει ασυνείδητοι τους Γαργαλιάνους και ο εφιάλτης με τις φόλες παντού κάνει τρομακτική την καθημερινότητα ζώων μα και ανθρώπων. Όσο και αν σοκάρει αυτό, δυστυχώς είναι η στυγνή πραγματικότητα στην τριφυλιακή πόλη, η οποία κατέχει το αρνητικό και θλιβερό «ρεκόρ» με τις περισσότερες δολοφονίες αδέσποτων ζώων. Ακόμα περισσότερο σοκάρουν και προκαλούν αποτροπιασμό και θλίψη τα στοιχεία, σύμφωνα με φιλόζωους της περιοχής και όσα έχουν γίνει γνωστά. Από την παραμονή της Πρωτοχρονιάς μέχρι και σήμερα, αλλεπάλληλα είναι τα κρούσματα με φόλες και στο Καλό Νερό, αλλά και στους Γαργαλιάνους, ενώ και στα Φιλιατρά και την Κυπαρισσία, ανά διαστήματα, δολοφονούνται αδέσποτα με φόλες. Μετά τα τελευταία κρούσματα στους Γαργαλιάνους, οι φιλόζωοι της περιοχής έχουν πραγματοποιήσει διαδοχικές συναντήσεις συζητώντας τρόπους αντιμετώπισης και αντίδρασης απέναντι στην εγκληματική δράση με φόλες, ενώ συναντήθηκαν και με το Διευθυντή Αστυνομίας Μεσσηνίας, σε επίσκεψή του στο Α.Τ. Γαργαλιάνων, θέτοντάς του το τεράστιο πρόβλημα από την εγκληματική δράση με φόλες και τις συνέπειές του στη ζωή και λειτουργία της πόλης. Επίσης, οργανώνονται σε συλλογικό θεσμικό φορέα, ενώ καταφεύγουν και στη Δικαιοσύνη.
Σε αφίσα που αναρτήθηκε (και) στη σελίδα της Φιλοζωικής Ομάδας Εθελοντών Τριφυλίας το βράδυ της Παρασκευής αναφέρεται η επικήρυξη και η αμοιβή των 1.000 ευρώ «σε όποιον μας δώσει πληροφορίες που θα οδηγήσουν στην ταυτοποίηση και καταδίκη του δράστη ή δραστών που δολοφονούν με δηλητήριο (φόλες) τα αδέσποτα και ημιδεσποζόμενα σκυλιά στο Καλό Νερό Κυπαρισσίας, προκειμένου να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη και να τιμωρηθούν σύμφωνα με το νόμο. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6932124346».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here