ΣΙΦΟΥΝΑΣ ΤΟ ΚΑΛΟΝΕΡΟ ΝΙΚΗΣΕ ΜΕ 4-1 ΤΗΝ ΑΜΦΕΙΑ! - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

ΣΙΦΟΥΝΑΣ ΤΟ ΚΑΛΟΝΕΡΟ ΝΙΚΗΣΕ ΜΕ 4-1 ΤΗΝ ΑΜΦΕΙΑ!

ΔΥΝΑΜΙΚΑ στο παιχνίδι της καλύτερης θέσης στο πρωτάθλημα μπήκε στον δεύτερο γύρο ο ΠΑΟ Καλού Νερού που νίκησε άνετα στην έδρα του με το εκπληκτικό αποτέλεσμα του 4-1 τον Παπαφλέσσα Άμφειας παρά το γεγονός ότι στον πρώτο γύρο είχε χάσει από τους φιλοξενούμενους παίρνοντας με πολύ καλό ποδόσφαιρο την ρεβάνς.. 
Η συγκροτημένη ομάδα του Παντριφυλιακού έκανε το 1-0 έγινε στο 7’ από τον Κορακοβούνη με ευθύ σουτ μέσα από την μικρή περιοχή, χωρίς να προλάβει ο Δεικτάκης να αντιδράσει/. 
Στο 10’ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν προσωρινά με  το 1-1 από τον Αποστόλου. 
Ωστόσο η απάντησε με το 2-1 ήρθε στο αμέσως επόμενο λεπτό πάλι από τον Κορακοβούνη που εύστοχα σκόραρε στα δίκτυα.. Το 3-1 σφράγισε αργότερα ο Μητρόπουλος με πέναλτι που σημειώθηκεστο 30’. Το τελικό 4-1 έκανε ο Βλάμης στο 53’ ολοκληρώνοντας με θρίαμβο την νίκη της ομάδας του η οποία μάλιστα είχε αρκετούς παίκτες στον πάγκο εξαιτίας καρτών.. 
Διαιτητές: ΣΚΟΡΔΟΣ Η., ΒΟΣΝΑΚΗΣ Κ., ΤΣΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Δ. 
 ΠΑΟ ΚΑΛΟΥ ΝΕΡΟΥ: Νικολόπουλος, Κουτσούλης, Λαμπρόπουλος, Ματζούνης, Π. Βλάμης, Γαλάνης, Μαδούρης (75’ Γρηγορίου), Μαρίνης, Καρακοβούνης (79’ Γκουντούβας), Μητρόπουλος (66’ Κορμπής), Α. Βλάμης. 
 ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΑΜΦΕΙΑΣ: Δικτάκης, Λαμπρόπουλος, Κουμούτσος, Δικτάκης (32’ Σπυρόπουλος), Σμυρλής, Λίνας, Σούσα, Σακκάς (57’ Αντωνούρης), Γιαννόπουλος, Ηρακλής, Αποστόλου (63’ Κούρας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here