Φωτιά κατέκαψε εγκαταστάσεις θερινής επιχείρησης εστίασης - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Σάββατο 20 Ιουλίου 2019

Φωτιά κατέκαψε εγκαταστάσεις θερινής επιχείρησης εστίασης

Ολοσχερώς καταστράφηκαν εγκαταστάσεις θερινής επιχείρησης καφέ – εστιατορίου – μπαρ στην παραλία του Καλού Νερού Τριφυλίας από πυρκαγιά που ξέσπασε χθες το πρωί.
Κατά την επιχείρηση κατάσβεσης τραυματίστηκε ελαφρά πυροσβέστης και κατά τη μετα
φορά του με όχημα του Π.Σ. στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας σημειώθηκε τροχαίο στην είσοδο της πόλης με άλλο όχημα που κινούνταν από την αντίθεση κατεύθυνση, καθώς συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά.
Χθες το πρωί, μόλις έγινε αντιληπτή η πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει στην επιχείρηση στο Καλό Νερό, ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική και στο σημείο έσπευσαν έξι οχήματα (3 από το Π.Κ. Κυπαρισσίας, 1 από την Π.Υ. Γαργαλιάνων και 1 από την Π.Υ. Μελιγαλά) με δώδεκα πυροσβέστες που επιχείρησαν, υπό αντίξοες συνθήκες, για τον περιορισμό της, ώστε να μη λάβει τεράστιες διαστάσεις και επεκταθεί σε παρακείμενα αγροτεμάχια.
Ευτυχώς, δεν υπήρξαν τραυματισμοί ιδιοκτητών, εργαζομένων ή και πελατών.
Στον πυροσβέστη που τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι έγιναν ράμματα στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, ενώ για προληπτικούς λόγους εισήχθησαν στο νοσοκομείο τα δύο ακόμα άτομα που ενεπλάκησαν στο τροχαίο.
Προανάκριση για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here