30 Δεκεμβρίου από την Οικονομική το ΣΔΙΤ των απορριμμάτων - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2020

30 Δεκεμβρίου από την Οικονομική το ΣΔΙΤ των απορριμμάτων


 Τίτλοι… οριστικού τέλους και με τη «βούλα» πρόκειται να μπουν για το… πολύπαθο έργο της διαχείρισης των απορριμμάτων την επόμενη εβδομάδα και η χρονιά να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μετά από πολλές πολλές «περιπέτειες» εδώ και χρόνια και διαπραγματεύσεις το τελευταίο διάστημα οδηγούμαστε – όπως σας είχαμε ενημερώσει – στην αίσια κατάληξη. Από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας περνά το έργο της ολοκληρωμένης διαχείρισης με φόντο την επικαιροποιημένη πρόταση και όλα δρομολογούνται ώστε τις πρώτες ημέρες της νέας χρονιάς να ξεκινήσουν τα έργα. Ένα έργο που θα γίνει πραγματικότητα επί ημερών Παναγιώτη Νίκα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου με την ελπίδα να τελειώνει με τον βραχνά των σκουπιδιών.

Συνολικά 26 θέματα περιλαμβάνονται στην ημερήσια διάταξη της επόμενης συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Η συνεδρίαση θα γίνει, με τηλεδιάσκεψη, την ερχόμενη Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου και θα αρχίσει στις 10.30 το πρωί. Η ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης είναι η εξής:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here