Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το εμβόλιο - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το εμβόλιο

 Μια λαμπρή Μεσσηνία επιστήμονας που βρίσκεται στο… επίκεντρο των εξελίξ


εων φρόντισε να μας τις αποτυπώσει αυτές – και να ξεκαθαρίσε
ι πολλά τους σημεία. Ο λόγος για την όλη υπόθεση των εμβολίων για τον COVID 19 και τα όσα διαμορφώνονται γύρω από τα δεδομένα που διαρκώς ανακύπτουν.

Η Μαρία Γαζούλη Καθηγήτρια Βιολογίας – Νανοϊατρικής της Ιατρικής Σχολής Αθηνών μιλώντας στην τηλεόραση BEST έδωσε όλες τις διαστάσεις, με επιστημονικές απαντήσεις γύρω από την… δυσπιστία και τον όποιο προβληματισμό σημειώνοντας «πως η ασφάλεια των εμβολίων είναι δεδομένη. Οι παρενέργειες που δημιουργούν είναι αντιμετωπίσιμες και δεν είναι κάτι που ανησυχεί ιδιαίτερα τους επιστήμονες».

Η κα Γαζούλη υπογράμμισε κατηγορηματικά πως τα εμβόλια αυτά δεν παρεμβαίνουν στο ανθρώπινο DNA και επεξήγησε τον τρόπο με τον οποίο δρουν και στάθηκε ιδιαίτερα στην τεχνολογία και την τεχνογνωσία που υπάρχει πια στα χέρια των επιστημόνων που «…μας επιτρέπει τη δυνατότητα να αναπτύσσουμε γρήγορα εμβόλια». Η Καθηγήτρια του ΕΚΠΑ στάθηκε αναλυτικά το πως ο ιός προσπαθεί να επιβιώσει “μέχρι στιγμής οι μεταλλάξεις που έχουν εντοπιστεί δεν επιδρά στην αποτελεσματικότητα των εμβολίων. Εάν αυτό υπάρξει με την τεχνολογία που έχουμε θα αντιδράσουμε πάρα πολύ γρήγορα”, ήταν κάποιες από τις χαρακτηριστικές της επισημάνσεις.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here