Θυμίζει νησί: Στην Πελοπόννησο ένας από του κορυφαίους προορισμούς για το Πάσχα! - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Παρασκευή 21 Απριλίου 2023

Θυμίζει νησί: Στην Πελοπόννησο ένας από του κορυφαίους προορισμούς για το Πάσχα!

 Η μέρα έχει ήδη μεγαλώσει μετά την αλλαγή της ώρας, ο ήλιος αναδεικνύει κάθε χρώμα της φύσης με περίσσια λάμψη και τα λουλούδια μας ζωγραφίζουν ένα τεράστιο χαμόγελο σαν έρθουμε σε επαφή με την τρυφερή και φρέσκια εικόνα τους.

Μύρισε άνοιξη; Σίγουρα! Γι’ αυτό και η ανάγκη για μίνι αποδράσεις είναι πλέον επιτακτική, κυρίως τώρα που βρισκόμαστε μία μόλις ανάσα από τις διακοπές του Πάσχα. Όπως λέει ο σοφός λαός, το Πάσχα στο χωριό έχει άλλη χάρη, γι’ αυτό τώρα έχεις μια καλή δικαιολογία για να ετοιμάσεις βαλίτσα και να εγκαταλείψεις για λίγο την πρωτεύουσα και μαζί τις υποχρεώσεις σου!

Ιδανικότερη περίοδος για ταξίδι εντός Ελλάδας δεν υπάρχει, κυρίως στο κομμάτι των μικρών εξορμήσεων σε μέρη κοντά στην Αθήνα για τα οποία το μόνο που χρειάζεται είναι να έχεις διαθέσιμο ένα τριήμερο.

Για


μια ακόμη φορά η Ελλάδα έχει τις προτάσεις της έτοιμες και τις παραθέτει για να αποδείξει πως κάθε γωνιά της έχει κάτι διαφορετικό να χαρίσει στον επισκέπτη. Τι θα έλεγες, λοιπόν, για τρεις απόλυτα must, παραθαλάσσιους προορισμούς που θυμίζουν νησί, στους οποίους φτάνεις οδικώς και… χορταίνεις φύση και αρμύρα; Και όλα αυτά σε τιμές που ουδεμία σχέση έχουν με αυτές των ελληνικών νησιών;

Λιμένι

Κανένα μέρος στην Ελλάδα δε θυμίζει το εκπληκτικής ομορφιάς Λιμένι. Η Λακωνική Μάνη με την άγρια, ανόθευτη ομορφιά αποτελεί αγαπημένο προορισμό κάθε εποχής του χρόνου, ο οποίος μπορεί να απέχει μόνο τρεις ώρες από την Αθήνα, αλλά σου δίνει την αίσθηση ότι βρίσκεσαι σε έναν ξεχωριστό επίγειο παράδεισο.

Πέτρινα κάστρα, παλιά αρχοντικά, πολυτελή ξενοδοχεία με ιδιωτικές προβλήτες, αλλά και ταβέρνες με τραπέζια που έχουν στηθεί χαρακτηριστικά πάνω σε μια πλατφόρμα, δίνοντας τη ψευδαίσθηση ότι επιπλέουν πάνω στη θάλασσα, είναι μόλις μερικά από τα στοιχεία που… «μυρίζουν» μανιάτικη ομορφιά. Αν, πάλι, πρέπει να επιλέξουμε έναν λόγο -ανάμεσα σε αμέτρητους- για τον οποίο το μαγικό αυτό μέρος ξεχωρίζει, αυτός θα ήταν η ιδανική τοποθεσία του.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως εδώ θα προπονηθείς στις βουτιές απευθείας από το βράχο και όχι περπατώντας πάνω στην άμμο μιας παραλίας. Υπάρχουν, βέβαια, και σκαλιά που σε βυθίζουν σιγά σιγά στα γαλήνια νερά, για τους λιγότερο τολμηρούς…

kiamsdnanm2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here