Η εξωτική παραλία της Πελοποννήσου που μοιάζει με ψεύτικη - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τετάρτη 26 Απριλίου 2023

Η εξωτική παραλία της Πελοποννήσου που μοιάζει με ψεύτικη

 


Α
ν κάποιος μας ζητούσε να περιγράψουμε τον επίγειο παράδεισο θα τον φανταζόμασταν κάπως έτσι: απέραντη χρυσαφένια αμμουδιά και κρυστάλλινα, γαλαζοπράσινα νερά που μοιάζουν με ψεύτικα, σε ένα υπέροχο φυσικό περιβάλλον που μόνο δέος προκαλεί. Οι βουτιές σε τέτοια μέρη παίρνουν άλλη διάσταση και οι καλοκαιρινές διακοπές αποκτούν διαφορετικό νόημα, με μοναδική προτεραιότητα την απόλαυση του μεγαλείου της φύσης στα καλύτερά του. Μια εικόνα που πολύ εύκολα μπορεί να αντικρίσει κανείς στην ζωή του, αρκεί να επισκεφτεί τη διάσημη παραλία του Σίμου στην Ελαφόνησο. Μια άκρως εξωτική παραλία που μοιάζει σχεδόν με ψεύτικη.

Σίμος: Η εξωτική παραλία της Πελοποννήσου που μοιάζει με ψεύτικη

Ο Σίμος για τους περισσότερους αποτελεί σημείο αναφοράς της Ελαφονήσου, αλλά και λόγο για να επισκεφτεί κανείς το μικροσκοπικό νησί απέναντι από τη Νεάπολη της Λακωνίας. Συναντάται στο νοτιοανατολικό τμήμα του νησιού και μαγεύει τους πάντες με το εντυπωσιακό φυσικό σκηνικό που τον χαρακτηρίζει. Μια εικόνα που δεν συναντάται και τόσο συχνά σε παραλίες της χώρας.

Για πολλούς ο Σίμος συγκαταλέγεται ανάμεσα στις καλύτερες ολόκληρης της Ελλάδας. Πώς να μην συμβαίνει κάτι τέτοιο άλλωστε όταν η τιρκουάζ υδάτινη αγκαλιά της θάλασσας, περιβάλλεται από μια απέραντη έκταση χρυσαφένιας αμμουδιάς, με φυσικούς αμμόλοφους που συγκλονίζει τους πάντες στη θέασή της;

Το απίστευτο φυσικό κάλλος που χαρακτηρίζει την ακτή του Σίμου δεν μπορεί να αφήσει κανέναν ασυγκίνητο. Εντυπωσιακοί χρυσαφένιοι αμμόλοφοι, μια λωρίδα γης μέσα στη θάλασσα που χωρίζει την ακτή σε δύο επιμέρους κόλπους και διαυγή, πεντακάθαρα νερά συνθέτουν την εντυπωσιακή εικόνα της ακτής, η οποία κάνει το γύρο του κόσμου.

Δεν είναι λίγες οι φορές μάλιστα, που ο Σίμος έχει πρωταγωνιστήσει σε ταξιδιωτικά αφιερώματα διεθνών μέσων ενημέρωσης, ενώ σχεδόν κάθε χρόνο συμπεριλαμβάνεται στις καθιερωμένες λίστες διεθνών ταξιδιωτικών περιοδικών και πλατφόρμων ανάμεσα στις καλύτερες και πιο εντυπωσιακές παραλίες στον κόσμο.

Από τις εμπειρίες που αξίζει να βιώσει κανείς εδώ το κάμπινγκ ακριβώς πάνω από την ακτή, καθώς και το βραδινό μπάνιο κάτω από τον καλοκαιρινό έναστρο ουρανό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here