Εντυπωσιακό θέαμα στο Footvolley στην παραλία Καλού Νερού! - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Εντυπωσιακό θέαμα στο Footvolley στην παραλία Καλού Νερού!

Εντυπωσιακό ήταν το θέαμα στην παραλία του Καλού Νερού, όπου διεξήχθησαν οι προκριματικοί αγώνες του 1ου τουρνουά FootVolley! Ενθουσιασμός, πάθος και δυνατές συγκινήσεις στην άμμο, με τον Fernando de Soouza και την Αθηνά Καρελά, που επιμελήθηκαν τους αγώνες, να έχουν κάνει καταπληκτική δουλειά και οι αγώνες να συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον κόσμου και κυρίως νεολαίας από την ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας και της Ηλείας! Στους αγώνες, οι οποίοι συνεχίζονται το απόγευμα της Κυριακής, με τον μικρό και τον μεγάλο τελικό, συμμετέχουν Βραζιλιάνοι άσοι του ποδοσφαίρου, ενώ άκρως σαγηνευτική είναι η παρουσία και ο χορός των Βραζιλιάνων Cheerleaders.
Στους αγώνες συμμετέχει και ο Έλληνας Ολυμπιονίκης Μιχάλης Μουρούτσος, ο οποίος πριν από την έναρξη των προκριματικών τιμήθηκε για τις επιτυχίες και την προσφορά του στον αθλητισμό, με την πλακέτα που του απένειμε ο πρόεδρος του Φορέα Κοινωνικής Προστασίας και Αθλητισμού του δήμου Ζαχαρίας Κανελλόπουλος. Ο ίδιος ευχαρίστησε για την τιμή σημειώνοντας πως είναι η πρώτη φορά που τον τιμά μια περιοχή και οι κάτοικοί της! Ξεχωριστή ήταν η παρουσία του γνωστού ηθοποιού Κώστα Σόμμερ, που, όπως φάνηκε, έκλεψε τις καρδιές του γυναικείου πληθυσμού και απέσπασε επιφωνήματα θαυμασμού!
Ο πρόεδρος του Οικολογικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου των Απανταχού Καλονεριτών, Δημήτρης Παπακωνσταντόπουλος, αναφέρθηκε στη συνδιοργάνωση των αγώνων από τους συλλόγους του Καλού Νερού, υπό την αιγίδα του δήμου, ευχαρίστησε τους χορηγούς καθώς και τους συμμετέχοντες αλλά και τον κόσμο που τους παρακολουθούσε με ενδιαφέρον! Στους σαββατιάτικους προκριματικούς υπήρχαν δύο γκρουπ. Στο πρώτο γκρουπ αγωνίστηκαν οι δυάδες: Νίκος Μαρίνος – Κώστας Ντρούγκας, Μπίρου Μπίρου – Ουέλινγκτον Ρέης και Αλέξανδρος Γκόγκας – Μαριτιάνος. Στο δεύτερο αγωνίστηκαν οι δυάδες: Fernando de Soouza – Κιντόκα, Αλεξ Μάιτος – Τόλης Μπακάλης και Νίκος Αλεξόπουλος – Νίκος Κουτσούλης. Οι αγώνες συνεχίζονταν μέχρι αργά το απόγευμα, τη δύση του ηλίου! Στις 5 το απόγευμα της Κυριακής θα ξεκινήσει ο μικρός τελικός, ενώ ο μεγάλος τελικός έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 6:30μμ. Μετά τη λήξη των αγώνων και την απονομή των μεταλλίων, στις 10 το βράδυ θα γίνει Latin party σε ξέφρενους ρυθμούς στο καφέ «Πισίνα» στην παραλία του Καλού Νερού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here