Η «δίδυμη» εξωτική παραλία στην Πελοπόννησο που την αποκαλούν «μικρή Βοϊδοκοιλιά»! - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Σάββατο 13 Μαΐου 2023

Η «δίδυμη» εξωτική παραλία στην Πελοπόννησο που την αποκαλούν «μικρή Βοϊδοκοιλιά»!


 Σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα, μπορείς να ανακαλύψεις προορισμούς που ούτε καν φανταζόσουν και μέρη που σε εντυπωσιάζουν από το πρώτο λεπτό. Χωριά, τοποθεσίες και παραλίες που σου κλέβουν την καρδιά και τα επισκέπτεσαι ξανά και ξανά. Μια τέτοια περίπτωση είναι με σιγουριά και η παραλία Μυλοκοπή. Μια παραλία κοντά στην Αθήνα που την επισκέπτεσαι άνετα για μονοήμερη και απολαμβάνεις μερικές στιγμές χαλάρωσης και δροσιάς. Η Μυλοκοπή είναι μια τιρκουάζ παραλία στον Κορινθιακό κόλπο και ξεχωρίζει για τα νερά της αλλά και το… εξωτικό ύφος της. Την αποκαλούν ακόμη και Βοϊδοκοιλιά του Λουτρακίου και ίσως όχι άδικα.

Μυλοκοπή: Η «δίδυμη» εξωτική παραλία μιάμιση ώρα μακριά από την Αθήνα

παραλία ΜυλοκοπήΗ Μυλοκοπή είναι στην πραγματικότητα μια διπλή παραλία στον Κορινθιακό η οποία απέχει το πολύ μιάμιση ώρα μακριά από την Αθήνα και πολλοί την παρομοιάζουν με μικρό τροπικό νησί. Χαρακτηριστικό της είναι η άμμος με το ψιλό χαλικάκι, τα τιρκουάζ νερά της αλλά και το γεγονός ότι περιβάλλεται από ένα πευκοδάσος. Αυτό είναι που δημιουργεί έναν μοναδικό πίνακα ζωγραφικής από τον οποίο δε θες να βγεις. Μπορείς εύκολα να εντοπίσεις στους χάρτες της Google πού βρίσκεται η παραλία και να την επισκεφθείς με την πρώτη ευκαιρία.

Στην ουσία μιλάμε για την μικρή Μυλοκοπή και την μεγάλη Μυλοκοπή. Γι’ αυτό και την αποκαλούν «δίδυμη» εξωτική παραλία. Εκτός από την όμορφη αμμουδιά που διαθέτει η Μυλοκοπή (μικρή και μεγάλη) διαθέτει επίσης και έναν υπέροχο βυθό. Αν σου αρέσει να τον ανακαλύπτεις, μην παραλείψεις να πάρεις μαζί τη μάσκα σου και να αρχίσεις την εξερεύνηση. Επίσης, μην ξεχνάς ότι δεν πρόκειται για μια οργανωμένη παραλία άρα θα πρέπει να έχεις μαζί σου τα απαραίτητα, ψάθα, ομπρέλα και οτιδήποτε μπορεί να χρειαστεί να πιεις ή να φας. Το ηλιοβασίλεμα από την Μυλοκοπή είναι υπέροχο άρα προτείνουμε να έχεις μαζί σου τα πάντα που μπορεί να θελήσεις.

Αν τώρα θες να φας κάτι πιο οργανωμένο, μπορείς να πεταχτείς μέχρι την κοντινή Λίμνη Βουλιαγμένης Λουτρακίου και η επιλογή σου θα σε αποζημιώσει και με το παραπάνω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here