Το πανέμορφο νησάκι με τα πεύκα που μοιάζει να… «ξέφυγε» από την Πελοπόννησο! - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Κυριακή 7 Μαΐου 2023

Το πανέμορφο νησάκι με τα πεύκα που μοιάζει να… «ξέφυγε» από την Πελοπόννησο!


 Μία ανάσα από την Αθήνα, τα νησιά του Αργοσαρωνικού, όπως ο Πόρος και η Ύδρα, ξεδιπλώνουν τις ομορφιές τους μόλις το πλοίο αρχίζει να προσεγγίζει το λιμάνι.

Σε μια νέα σειρά βίντεο που δημιούργησε η Marketing Greece, σε συνεργασία με τον στρατηγικό της εταίρο AEGEAN, αποκαλύπτει τους νησιωτικούς προορισμούς που βρίσκονται λίγο μακριά από την Αθήνα και προσμένουν να γεμίσουν αναμνήσεις τους ταξιδιώτες.

Με όχημα το μήνυμα «An island escape one hop from Athens» οι Σπέτσες, η Ύδρα, η Αίγινα και ο Πόρος ξεδιπλώνουν τη μοναδικότητά τους.

Βίντεο: Ταξίδι στον Πόρο, στο μικρό πράσινο νησί του Αργοσαρωνικού

Η εταιρεία καλεί τους ταξιώτες να απολαύσουν τον Πόρο, στο νησί του Αργοσαρωνικού που μοιάζει να ξεκόλλησε από την Πελοπόννησο και μέσα από το βίντεο κολυμπούν σε πεντακάθαρα νερά με το γαλάζιο να ανακατεύεται με το πράσινο των λόφων σε ονειρεμένους κολπίσκους, ενώ συναναστρέφονται με φιλόξενους ντόπιους δοκιμάζοντας λιχουδιές σε σοκάκια.

Με σήμα κατατεθέν το ιστορικό του ρολόι, το νησί παρασύρει το διεθνές ταξιδιωτικό κοινό στην αυθεντική του ταυτότητα και αποκαλύπτει τα μυστικά του. Γλυκές παραδοσιακές απολαύσεις, καφενεία, χώροι πολιτισμού και παραδοσιακές τέχνες όπως η υφαντική δίνουν τη σκυτάλη στις περιποιημένες αυλές των σπιτιών του νησιού, τις μαγευτικές παραλίες και τα μοναδικά αρχιτεκτονήματα μιας άλλης εποχής.

Ένα μείγμα εικόνων που εκπλήσσει και κατακτά με την απρόσμενη γοητεία του τους επισκέπτες του, λίγη ώρα μακριά από την Αθήνα.

Με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here