Με πολύ μεγάλη αποδοχή ο Προκόπης Παυλόπουλος Πρόεδρος της Δημοκρατίας - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Με πολύ μεγάλη αποδοχή ο Προκόπης Παυλόπουλος Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Με πολύ μεγάλη αποδοχή ο Προκόπης Παυλόπουλος Πρόεδρος της Δημοκρατίας - Μεγάλη στιγμή για τη Μεσσηνία
Εξελέγη με μεγάλη αποδοχή ο Προκόπης Παυλόπουλος νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας με 233 ναι, 30 έλαβε ο Ν. Αλιβιζάτος και 32 δήλωσαν παρών. Πρόκειται πραγματικά για μια ιστορική στιγμή για τη Μεσσηνία με την ανάδειξη του Καλαματιανού Καθηγητή, στο ύψιστο πολιτειακό αξίωμα.
Συγκεκριμένα, απουσίαζαν ο Κυριάκος Μητσοτάκης της ΝΔ, ο οποίος είχε δηλώσει ότι δεν θα προσέλθει, επειδή δεν θέλει να καταψηφίσει τον Προκόπη Παυλόπουλο, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μιχελογιαννάκης, η Αννα Γαϊτάνη του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξανδρος Κοντός της ΝΔ (βρίσκεται στο εξωτερικό) και ο Σάββας Αναστασιάδης (βρίσκεται στο εξωτερικό), επίσης της ΝΔ.

Ο Νίκος Αλιβιζάτος έλαβε 30 ψήφους από το Ποτάμι και το ΠΑΣΟΚ.  

Παρών (32) ψήφισαν οι βουλευτές του ΚΚΕ και της Χρυσής Αυγής.

Συνολικά ψήφισαν 295 βουλευτές.

Η κ. Κωνσταντοπούλου μετά το πέρας της ψηφοφορίας διάβασε επιστολές των απόντων βουλευτών Αναστασιάδη και Κοντού, οι οποίοι δήλωσαν ότι δεν μπορούσαν να παρευρεθούν, λόγω του ότι βρίσκονται στο εξωτερικό.

Αίσθηση προκάλεσε η αναφορά της προέδρου της Βουλής, η οποία ζήτησε στο μέλλον από τους βουλευτές που απουσιάζουν στο εξωτερικό, «να μην υπογράφουν τις επιστολές τους από την Αθήνα».

Η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου θα μεταβεί στο πολιτικό γραφείο του νέου Προέδρου, ώστε να τού ανακοινώσει το αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here