Ο Βενιζέλος ρίχνει την κυβέρνηση εάν αποδοκιμαστεί η «Ελιά». "Θα πάω στον Παπούλια - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Ο Βενιζέλος ρίχνει την κυβέρνηση εάν αποδοκιμαστεί η «Ελιά». "Θα πάω στον Παπούλια

STRANGER : Τι σου έλεγα στα προηγούμενα βίντεο; Συνείδηση ...θες να κάνεις όντος κάτι με την ψήφο σου; Με μια ψήφο που δεν έχει αντίκρισμα στο ποια θα είναι η κυβέρνηση ; Να η ευκαιρία !! Βάλε τον χοντρό να καθαρίσει για σένα ...μην τον ψηφίζεις και τους έριξε !!!!!
Έτοιμος να ρίξει την κυβέρνηση δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος σε περίπτωση που αποδοκιμαστεί η Ελιά στις εκλογές.
Όπως είπε μιλώντας στον Alpha και τη Σοφία Παπαϊωάννου σχετικά με την επόμενη μέρα και σε ποιον θα πει ότι αποχωρεί, «δεν θα (το) πω στον κ. Σαμαρά, θα το πω στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Διότι εδώ πρέπει να ξαναενωθεί το έθνος κι όλοι να έρθουν προ των ευθυνών τους.
Εδώ το έθνος είναι διχασμένο σε μια βάση τεχνητή, ξεπερασμένη και επικίνδυνη. Έχουμε βρει την ευκολία τώρα, είμαστε τα θύματα εμείς που κάνουμε τη σκληρή πολιτική με κόστος και οι άλλοι είναι αντιμνημονιακοί, χαλαροί.

Γιατί το βάρος της ευθύνης της χώρας το έχει το ΠΑΣΟΚ ιστορικά και δεν το έχει η ΝΔ; Γιατί δεν το έχουμε όλα τα κόμματα που κυβερνήσαμε;»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here