Ημερίδα για την ήπια τουριστική ανάπτυξη του Κυπαρισσιακού - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

Ημερίδα για την ήπια τουριστική ανάπτυξη του Κυπαρισσιακού

Ημερίδα για την ήπια τουριστική ανάπτυξη του Κυπαρισσιακού 
Η 2η ημερίδα ήπιας τουριστικής ανάπτυξης του Κυπαρισσιακού Κόλπου διοργανώνεται από την «Πρωτοβουλία Συνεργασίας Τουριστικής Ανάπτυξης» την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου στις 10.30 το πρωί στο συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου "Natura Club &Spa" στο Καλό Νερό.
Θέματα της ημερίδας είναι: Απολογισμός της παρελθούσης τουριστικής περιόδου. Υφιστάμενες υποδομές, χάραξη στρατηγικού πλάνου επιμήκυνσης του χρόνου παραμονής των επισκεπτών στην περιοχή. Πρόταση ίδρυσης αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας ήπιας ανάπτυξης του Κυπαρισσιακού Κόλπου. Προσβασιμότητα τουριστών με αναπηρία, πρόγραμμα “No barrier enjoy your trip”. Ενημέρωση βασικών αρχών εξυπηρέτησης πελάτη, μάρκετινγκ υπηρεσιών, τεχνικές των πωλήσεων.
Οπως σημειώνεται, στόχοι της ημερίδας είναι το Πελοπόννησος - Ολυμπία - Κυπαρισσιακός Κόλπος να γίνει προορισμός για κάθε ταξιδευτή και οδοιπόρο, καθώς και η ανάδειξη του Κυπαρισσιακού σε ένα ισχυρό brand name. Επίσης σκοπός είναι η θεσμική θωράκιση της τοπικής κοινωνίας για να μπορεί να δοθεί η μεγάλη μάχη της τοπικής ανάπτυξης του Κυπαρισσιακού Κόλπου στην προοπτική της παγκόσμιας αγοράς. Πάνω σε αυτό θεμελιώδες βήμα αποτελεί η τυπική θεσμική συγκρότηση της δράσης τους με τη δημιουργία αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας ήπιας ανάπτυξης του Κυπαρισσιακού Κόλπου, όπου θα συμμετέχουν τοπικοί φορείς, εμπορικοί, πολιτιστικοί, τουριστικοί σύλλογοι, άτομα του επιχειρείν, δήμοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here