Στην Τριφυλία ο Υπουργός Εσωτερικών - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020

Στην Τριφυλία ο Υπουργός Εσωτερικών

Το Δημαρχείο Τριφυλίας επισκέφτηκε ο Υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, ο οποίος και βρίσκεται στην Κυπαρισσία προκειμένου να συμμετέχει ως ομιλητής σε κομματική εκδήλωση. Ο κ. Θεοδωρικάκος συνομίλησε με το Δήμαρχο Γ. Λεβεντάκη, παρουσία του Βουλευτή Π. Μαντά, του Γ.Γ. της ΚΕΔΕ Δ. Καφαντάρη και του Αντιπεριφερειάρχη Στ. Αναστασόπουλου, ενώ ενημερώθηκε για τα βασικά προβλήματα και τις διεκδικήσεις της περιοχής.
8137A756-ACC8-4DE9-BE1F-7B44EB40F11B

FC697F96-B9B4-4B77-BACC-F27D9AB2BFAA
Την υλοποίηση νέου χρηματοδοτικού προγράμματος για όλους τους δήμους της χώρας το οποίο θα ανακοινωθεί μέσα στην εβδομάδα αποκάλυψε κατά διάρκεια επίσκεψης του στην πόλη της Κυπαρισσίας ο υπουργός εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος σε εθιμοτυπική συνάντηση στο ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ. 
Ο αρμόδιος υπουργός εσωτερικών συνομιλώντας με το δήμαρχο Τριφυλίας Γιώργο Λεβεντάκη υποσχέθηκε ότι η περιοχή μας θα έχει το μερίδιο που της αναλογεί καθώς ενημερώθηκε για την ατζέντα προβλημάτων που απασχολούν την ευρύτερη περιοχή και το Δήμο. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο θέμα του οδικού άξονα που συνδέει το Καλονερό με την Τσάκωνα, το μεγάλο ζήτημα που προέκυψε με το Προεδρικό Διάταγμα για την προστασία του Κυπαρισσιακού Κόλπου, θέματα υποδομών καθώς και νέα χρηματοδοτικά εργαλεία το οποίο μπορεί να αξιοποιήσει ο Δήμος Τριφυλίας μέσα από τα προγράμματα του υπουργείου εσωτερικών. Τέθηκε επίσης το θέμα του προσωπικού για την ΔΕΥΑΤ, ζητήματα πρωτογενούς τομέα όπως η χαμηλή τιμή του ελαιολάδου που γονατίζει την τοπική οικονομία.
AE226103-50D5-4F3C-8DEE-B0F62A1E70E9
Αναφορά στα προβλήματα της περιφέρειας και της περιοχής έκανε μεταξύ άλλων στην σύσκεψη και ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας κ. ΣΤΑΘΗΣ Αναστασόπουλος, η δήμαρχος Οιχαλίας κα Γεωργακοπούλου  που ήταν παρών καθώς επίσης και οι βουλευτές του νομού μας Περικοπής ΜΑΝΤΑΣ και Μίλτος Χρυσομάλλης. Καταλήγοντας ο κύριος Θεοδωρικάκος υποσχέθηκε ότι θα επισκεφθεί μελλοντικά και πάλι την περιοχή μας έτσι ώστε να δει από κοντά την ομορφιά που εξάγει ο τόπος μας όχι μόνο η Κυπαρισσία αλλά και ηευρύτερη περιοχή της.


www.kyparissianews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here