Η συνάντηση Αναστασόπουλου με στελέχη της Πυροσβεστικής - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020

Η συνάντηση Αναστασόπουλου με στελέχη της Πυροσβεστικής

Θέματα ετοιμότητας εν όψει και της ερχόμενης αντιπυρικής περιόδου συζητήθηκαν στη συνάντηση που είχε ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος στο Διοικητήριο της Π.Ε. στην Καλαμάτα, με τον διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Μεσσηνίας πύραρχο Δημήτρη Γεωργανά και τον διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμάτας αντιπύραρχο Θανάση Κατσαφάδο. Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της πιο πάνω συνάντησης -στην οποία συμμετείχαν και υπηρεσιακοί παράγοντες-, έγινε ιεράρχηση των πρωτοβουλιών που πρέπει να ληφθούν για μια άρτια προετοιμασία. 
 Παράλληλα, συζητήθηκαν οι εν εξελίξει ενέργειες της Π.Ε. Μεσσηνίας όπως η επισκευή των δεξαμενών πυροπροστασίας, καθώς και έργα που προγραμματίζονται, μεταξύ των οποίων η συντήρηση και βελτίωση του αγροτοδασικού δικτύου σε συνεργασία με το Δασαρχείο. Ας σημειωθεί ότι, όπως τόνισε ο αντιπεριφερειάρχης, πολύ σύντομα θα πραγματοποιηθεί διευρυμένη σύσκεψη, με τη συμμετοχή των δήμων της Μεσσηνίας, της Πολιτικής Προστασίας, της Δασικής Υπηρεσίας και άλλων αρμόδιων υπηρεσιών, ώστε να συζητηθούν και να αποφασιστούν ενέργειες όλων των φορέων για την όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία της Περιφερειακής Ενότητας εν όψει της αντιπυρικής περιόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here