Η «φτηνή Μύκονος» της Ελλάδας βρίσκεται στην Πελοπόννησο: Δεν πληρώνεις ξαπλώστρα - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Σάββατο 3 Ιουνίου 2023

Η «φτηνή Μύκονος» της Ελλάδας βρίσκεται στην Πελοπόννησο: Δεν πληρώνεις ξαπλώστρα


 Κουρούτα: Είμαστε δύο μέρες πριν την επίσημη έναρξη του καλοκαιριού και το κύμα ακρίβειας, περιορίζει τις επιλογές σου για διακοπές.

Αναζητώντας τον ιδανικό προορισμό για τις διακοπές, σου έχουμε μία επιλογή στην οποία μπορείς να μεταβείς οδικώς και να αποφύγεις την ταλαιπωρία του πλοίου. Συγκεκριμένα έχουμε να σου προτείνουμε την Κουρούτα, η οποία βρίσκεται μόλις τρεις ώρες και κάτι από το κέντρο της Αθήνας.

Πρόκειται για ένα από τα πιο δημοφιλή παραθεριστικά κέντρα της Πελοποννήσου, γνωστό για την τεράστια παραλία της με την ψιλή άμμο, τα καθαρά νερά και τις άφθονες επιλογές στη διασκέδαση.

Επάξια η Κουρούτα έχει τον τίτλο «Μύκονος της Πελοποννήσου» και ο βασικός λόγος είναι η νυχτερινή της ζωή και τα πολυάριθμα beach bar και κέντρα διασκέδασης, που ήδη από το Μάιο γεμίζουν με κόσμο και συχνά φιλοξενούν διάσημους καλλιτέχνες.

Η βασική όμως διαφορά είναι οι τιμές στις επιχειρήσεις της Κουρούτας, καθώς δεν υπάρχει χρέωση στις ξαπλώστρες και οι τιμές στα κοντινά ταβερνάκια είναι παρεμφερείς με εκείνες στις παραλιακές τοποθεσίες της Αττικής. Όσο για τη διαμονή, η ποικιλία είναι μεγάλη: φυσικά, υπάρχουν και πολυτελή ξενοδοχειακά συγκροτήματα στην ευρύτερη περιοχή, ωστόσο υπάρχουν και περιποιημένα ενοικιαζόμενα δωμάτια δίπλα στη θάλασσα, σε πολύ λογικές τιμές, ενώ έχετε και την επιλογή του κάμπινγκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here