Νερά-γυαλί: Η «ελληνική Κόπα Καμπάνα» βρίσκεται στην Πελοπόννησο - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τετάρτη 16 Αυγούστου 2023

Νερά-γυαλί: Η «ελληνική Κόπα Καμπάνα» βρίσκεται στην Πελοπόννησο


 Απολαύστε μια μαγευτική πτήση πάνω από την «Κόπα Καμπάνα της Πελοποννήσου» με την απέραντη παραλία. Αναφερόμαστε στο Τολό Αργολίδας…

Το Τολό (παλαιότερα ονόματα «Τουλόν», «Μινώα») είναι χωριό του νομού Αργολίδας, χτισμένο κατά μήκος μιας μεγάλης παραλίας στις ακτές του Αργολικού κόλπου. Η μεγάλη του παραλία σε συνδυασμό με τα 3 νησάκια που το περιβάλλουν και δημιουργούν ένα ασφαλές καταφύγιο για τα σκάφη, το έχει καταστήσει έναν από τους πιο δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς.

Το απίστευτης ομορφιάς παραθαλάσσιο χωριό νότια του Ναυπλίου ανέκαθεν αποτελούσε πόλο έλξης για τους Αθηναίους καθώς κάτι τα κρυστάλλινα νερά των παραλιών του και κάτι η κοντινή απόσταση που έχει από την πρωτεύουσα, το καθιστούν ό,τι πρέπει για εξορμήσεις του Σαββατοκύριακου.

Στην πραγματικότητα, όμως, το Τολό ενδείκνυται για τις διακοπές μας, καθώς με αμάξι μπορείς να εξερευνήσεις και τις γύρω περιοχές, με την άνεσή σου και -κυρίως- με ασφάλεια.

Μιλάμε για ένα χωριό με κάτι λιγότερο από 2,5 χιλιάδες κατοίκους που κατά την καλοκαιρινή περίοδο σφύζει από ζωή.

Η Ομάδα Drone Haanity μας χαρίζει μοναδικά πλάνα πάνω από την παραλία- όνειρο που θεωρείται από τις πιο εντυπωσιακές στην Ευρώπη. Απολαύστε την!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here