Ο «Μορέας» αναλαμβάνει και τις μελέτες του Καλό Νερό - Τσακώνα - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

Ο «Μορέας» αναλαμβάνει και τις μελέτες του Καλό Νερό - Τσακώνα

Ο «Μορέας» αναλαμβάνει και τις μελέτες του Καλό Νερό - Τσακώνα

Η βελτίωση του δρόμου Καλαμάτα - Ριζόμυλος αποτέλεσε αντικείμενο σε συνάντηση εργασίας που είχαν χθες, στο Δημαρχείο Μεσσήνης, ο δήμαρχος Γιώργος Τσώνης και υπηρεσιακοί παράγοντες με τον Γιάννη Καρνέση, διευθυντή του υπουργείου Υποδομών στην Ειδική Υπηρεσία Κατασκευής Εργων με Σύμβαση Παραχώρησης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στη συνάντηση συζητήθηκαν οι παρατηρήσεις του δήμου σε ορισμένα από τα στοιχεία της προκαταρκτικής μελέτης του «Μορέα» για τον δρόμο Καλαμάτα -Ριζόμυλος, ενώ οι δύο πλευρές φέρεται ότι συμφώνησαν για τη χάραξη του εν λόγω οδικού άξονα.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το επόμενο διάστημα αναμένεται να γίνει και επίσημη παρουσίαση της μελέτης στο υπουργείο. 
Τέλος, ο «Μορέας» φαίνεται να προχωρεί και τις υποστηρικτικές μελέτες για το τμήμα Καλό Νερό - Τσακώνα, τα χαρακτηριστικά του οποίου προβλέπεται να είναι ανάλογα με αυτά του Παραδείσια - Τσακώνα και Λεύκτρο - Σπάρτη, δηλαδή τετράιχνος δρόμος με διαχωριστική νησίδα, αλλά χωρίς λωρίδα έκτακτης ανάγκης (ΛΕΑ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here