Υπέγραψε ο Δήμαρχος Τρίπολης το μεγάλο έργο τηλεδιαχείρισης της ΔΕΥΑΤ - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020

Υπέγραψε ο Δήμαρχος Τρίπολης το μεγάλο έργο τηλεδιαχείρισης της ΔΕΥΑΤ

Την ικανοποίηση και τη χαρά του εξέφρασε ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κ.Τζιούμης για την υπογραφή της σύμβασης τηλεδιαχείρισης του νερού της ΔΕΥΑΤ σε όλο το Δήμο με την ανάδοχο εταιρεία.
Πρόκειται για ένα έργο προϋπολογισμού 1.400.000 ευρώ και περιλαμβάνει εγκατάσταση συστημάτων ώστε να γίνεται τηλεδιαχείριση και έλεγχος πιθανών διαρροών του δικτύου και αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού για να επεμβαίνει άμεσα σε φανερές ή και αφανείς βλάβες.
Όπως τόνισε ο Δήμαρχος σκοπός του έργου είναι ο γρήγορος εντοπισμός και η αντιμετώπιση των βλαβών που μπορεί να υπάρξουν στο δίκτυο. Με αυτόν τον τρόπο προστατεύεται και το νερό από πιθανές απώλειες αφού μπορούν να εντοπιστούν διαρροές που μπορεί και μην είναι εμφανείς (να είναι υπόγειες). Επιπλέον, όπως είπε ο κ. Τζιούμης το έργο εξασφαλίζει καλύτερη ποιότητα νερού, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το νερό μέχρι σήμερα δεν είναι ποιοτικό. Αντιθέτως η ποιότητα του νερού είναι πολύ καλή αφού γίνονται όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι από τη αρμόδια υπηρεσία, τη ΔΕΥΑΤ.
Το έργο εξασφαλίζει και με σύγχρονα μέσα ό,τι καλύτερο μπορεί να γίνει για την ποιότητα και την ποσότητα του νερού. Στη συνέχεια ο Δήμαρχος ευχαρίστησε την ανάδοχο εταιρεία και ευχήθηκε το έργο να ολοκληρωθεί στο διάστημα των 15 μηνών όπως είναι δεσμευμένη η εταιρεία η οποία θα έχει στη συνέχεια και έναν χρόνο εποπτείας της λειτουργίας του δικτύου μέχρι να υπάρξει η ανάλογη εκπαίδευση και να παραδοθεί πλήρως η λειτουργία στη ΔΕΥΑΤ προς όφελος των πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here