Νικολάκου: “Ο κ. Νίκας από δω και πέρα θα νιώθει την πολιτική μας ανάσα” - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020

Νικολάκου: “Ο κ. Νίκας από δω και πέρα θα νιώθει την πολιτική μας ανάσα”

Ο κ. Νίκας από δω και πέρα θα νιώθει την πολιτική μας ανάσα”. Αυτό σημείωσε σε συνέντευξη τύπου η υπεύθυνη ενημέρωσης, επικοινωνίας και πολιτικού σχεδιασμού της παράταξης ¨Νέα Πελοπόννησος” Ντίνα Νικολάκου,σημειώνοντας ότι η περίοδος χάριτος για τον κ. Νίκα πέρασε και ξεκινάει πλέον ο έλεγχος . Ξεκαθάρισε ότι η αντιπολίτευση θα είναι σκληρή, υπογραμμίζοντας ότι ο κ. Νίκας μπορεί να είχε μάθει σε πιο χαλαρή αντιμετώπιση στο Δήμο Καλαμάτας, ωστόσο στην Περιφέρεια Πελοποννήσου τα πράγματα είναι διαφορετικά καθώς η “Νέα Πελοπόννησος” έχει σκοπό να υπερασπίσει το έργο της, στην Περιφέρεια. Αναφερόμενη στην συνεδρίαση του Περιφερειακού συμβουλίου είπε ότι τέθηκαν σοβαρά ζητήματα εκτός ημερήσιας διάταξης , ωστόσο δεν δόθηκαν απαντήσεις. Συγκεκριμένα έκανε αναφορά στην ερώτηση της, για την ενδεχόμενη εγκατάσταση στην ΒΙΠΕ Καλαμάτας προσφύγων,γεγονός που έχει ανησυχήσει τους επιχειρηματίες, ωστόσο δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση. 
Επίσης στην επερώτηση για την χαμηλή τιμή του ελαιολάδου και τι προτίθεται να κάνει η Περιφερειακή Αρχή, σημειώνοντας ότι δεν υπήρξε καμία απάντηση. Όσο για την “διασπάθιση δημοσίου χρήματος” ζήτησε από το κ. Νίκα να μιλήσει με στοιχεία και με ονοματεπώνυμα. Σημείωσε ότι ήταν συκοφαντική δυσφήμιση, παρότι ο κ. Νίκας ισχυρίστηκε ότι ήταν πολιτικός όρος, ενώ ο Πέτρος Τατούλης δεν θα το αφήσει έτσι. Απαντώντας στον περιφερειάρχη που της είπε στη χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ότι “τελείωσες”, είπε “τώρα ξεκινάω κ. Νίκα” και ότι η ανοχή μέχρι να ενημερωθεί , πέρασε. Από την πλευρά της, η υπεύθυνη θεμάτων Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας Αντωνία Μπούζα, αναφέρθηκε στις αλλαγές των προσώπων στην Περιφέρεια τονίζοντας ότι “δεν είναι δημοκρατικές ενέργειες αυτές”. Σημείωσε, ότι “τα έργα που γίνονται είναι αυτά που έχει δρομολογήσει η προηγούμενη Περιφερειακή Αρχή και αναμένεται η περιφερειακή αρχή να κάνει δικά της έργα και να μην περάσει μια τετραετία απραξίας”. Αναφερόμενη στην τουριστική προβολή της Περιφέρειας υπογράμμισε ότι “είχε γίνει πολύ δουλειά και έχει γνωστή σε όλο τον κόσμο. Ωστόσο οι μέχρι τώρα δράσεις της νέας Περιφερειακής Αρχής δεν ανταποκρίνονται στις ανάγκες της περιφέρειας”. Σημείωσε μάλιστα ότι οι ερωτήσεις της, στο Περιφερειακό συμβούλιο , προκάλεσαν την αντίδραση της εντεταλμένης συμβούλου τουρισμού, η οποία, όπως είπε, δεν μπόρεσε να απαντήσει και της επιτέθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here