ΜΕ ΑΔΕΙΟ ΚΑΛΑΘΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΙΚΑ-ΒΟΡΙΔΗ - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τρίτη 28 Απριλίου 2020

ΜΕ ΑΔΕΙΟ ΚΑΛΑΘΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΙΚΑ-ΒΟΡΙΔΗ

Σε συνέντευξη Τύπου στο γραφείο του στην Τρίπολη, στις 2 το μεσημέρι, θα ενημερώσει ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας σχετικά με τα αποτελέσματα της συνάντησης που είχε στην Αθήνα, με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάκη Βορίδη.
Υπενθυμίζεται ότι ο περιφερειάρχης έθεσε στον υπουργό σειρά θεμάτων που -μεταξύ άλλων- αφορούν την άρδευση στην Περιφέρεια, τη διάθεση των αγροτικών προϊόντων και την λειτουργία των λαϊκών αγορών, όπως επίσης και το θέμα του Τριανταφυλλίδειου Κληροδοτήματος και του Κρατικού Κτήματος Βυτίνας.
Ειδικότερα, η ατζέντα των θεμάτων στη συνάντηση του περιφερειάρχη με τον υπουργό περιελάμβανε τα πιο κάτω θέματα:
“1. Αξιολόγηση της πορείας έργων και μελετών εγγειοβελτιωτικών υποδομών που αφορούν στην Περιφέρεια μας (επισυνάπτεται σχετικός πίνακας ).
2.Η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ)2014-2020 έχει εκχωρήσει πόρους στις υπηρεσίες της Περιφέρειας ( ΕΥΔ ΕΠ Πελοποννήσου και ΔΑΟΚ) για υλοποίηση προγραμμάτων Αγροτικής Ανάπτυξης.
Στο πλαίσιο αυτό, εν όψει του στρατηγικού  σχεδιασμού ολοκληρωμένης χωρικής επένδυσης σε συγκεκριμένη περιοχή (ΟΧΕ Ταϋγέτου), κρίνεται σκόπιμο να αξιοποιήσουμε μέρος των εκχωρηθέντων πόρων για υλοποίηση έργων αντιστοίχου αντικειμένου-σκοπού στην περιοχή παρέμβασης. Παρακαλούμε για τη σύμφωνη γνώμη σας για την παραπάνω διαδικασία και την εκχώρηση πρόσθετων πόρων αν χρειαστεί.
3.Κτήμα Τριανταφυλλίδη στη Βυτίνα”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here