ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΕΡΓΑ ΣΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ-ΕΡΓΟ ΚΟΣΤΙΣΕ ΤΟΚΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ! - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Σάββατο 30 Μαΐου 2020

ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΕΡΓΑ ΣΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ-ΕΡΓΟ ΚΟΣΤΙΣΕ ΤΟΚΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ!

Στον ορισμό δικηγόρου προέβη η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στη συνεδρίασή της ο οποίος θα αναλάβει τη νομική υποβοήθηση της Περιφέρειας σχετικά με την πληρωμή αναδόχου ενός έργου του οποίου -όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε- “οι τόκοι στοίχισαν περισσότερο από τον αρχικό προϋπολογισμό του”. 
 Το θέμα παραμένει ανοιχτό -νομικά, αλλά και διοικητικά- καθώς διερευνάται η υπευθυνότητα, αφ’ ενός για την απαίτηση εκ μέρους του εργολάβου υπέρογκων αποζημιώσεων από την Περιφέρεια, και αφ’ ετέρου για την καθυστέρηση που υπήρξε όσον αφορά τις διαδικασίες στο σύνολό τους. Σημειώνεται ότι για το θέμα αυτό, η αρμόδια υπηρεσία της Περιφερειακής Ενότητας έχει από την πλευρά της εκφράσει αντιρρήσεις για τις πιο πολλές από τις απαιτητές πληρωμές, ενώ ο εργολάβος έχει δικαιωθεί με αποφάσεις του Διοικητικού Εφετείου της Τρίπολης και του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here