Η ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ “Κόπα Καμπάνα” της Πελοποννήσου! - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τρίτη 12 Απριλίου 2022

Η ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ “Κόπα Καμπάνα” της Πελοποννήσου!


 Αν και ψαροχώρι, όλη η Ελλάδα μιλάει γι’ αυτό. Το ξακουστό Τολό Αργολίδας αναπτύχθηκε με γρήγορους ρυθμούς πάνω στον τουριστικό τομέα τα τελευταία χρόνια κι έχει γίνει πόλος έλξης για πολλούς επισκέπτες από κάθε γωνιά του πλανήτη. Αν έχετε οικογένεια να το προτιμήσετε γιατί είναι ήσυχο μέρος κι έχει εξαιρετικές παραλίες.


Ταξίδι στο Τολό Αργολίδας

Η αμμώδης παραλία του σε κάνει να θέλεις να κολυμπήσεις με τις ώρες και να κάνεις τα αγαπημένα σου θαλάσσια σπορ. Έχει 3 νησάκια που το περιβάλλουν και δημιουργούν ένα ασφαλές καταφύγιο για τα σκάφη. Παράλληλα το έχει καταστήσει έναν από τους πιο τους δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς.

Το χωριό εκτείνεται κατά μήκος της Ψιλής Άμμου, ενώ στην περιοχή υπάρχουν  ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια για όλα τα βαλάντια, αλλά και κάμπινγκ, ενώ θα βρείτε πολλά παραθαλάσσια και μη ταβερνάκια, μπαρ για νυχτερινή διασκέδαση και καταστήματα για τα ψώνια σας. Τι καλύτερο από το να συνδυάσεις πολλά πράγματα στις διακοπές σου;

Σε μικρή απόσταση βρίσκεται το Ναύπλιο, η Ασίνη, οι Μυκήνεςκαι η Επίδαυρος. Με πλοιάρια που οργανώνουν ημερήσιες κρουαζιέρες, μπορείτε να επισκεφθείτε τις Σπέτσες, την Ύδρα, τον Πόρο και την Μονεμβασιά. Μέρη πολύ κοντινά και αξίζει τον κόπο να κάνετε ημερήσιες εκδρομές κι επιστροφή στη βάση σας, το Τολό.

Ένα βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου τελευταία μπορεί να σε πείσει για αυτό που σου γράφω. Το drone του youtuber Haanity απογειώνεται για το Τολό, ή παλιότερα Τουλόν ή Μινώα και μας μαγεύει

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here