Τριήμερο 28ης Οκτωβρίου: 47 προορισμοί της τελευταίας στιγμής - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022

Τριήμερο 28ης Οκτωβρίου: 47 προορισμοί της τελευταίας στιγμής

 


Σαράντα επτά εναλλακτικούς προορισμούς στην Ελλάδα για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, με κόστος διαμονής έως και 150 ευρώ για τετραμελή οικογένεια ή παρέα τεσσάρων ατόμων, προτείνει το E-Real Estates.

Την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου, οι προκρατήσεις για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου στους δημοφιλείς χειμερινούς προορισμούς (Αράχωβα, Καρπενήσι, Καλάβρυτα, Λίμνη Πλαστήρα, Πήλιο, αρκαδικοί προορισμοί κ.ά.) κατέγραψαν ποσοστά που άγγιξαν ακόμη και το 100%. Tα λιγοστά ακίνητα που διατίθενται πλέον στις πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης είναι μεγαλύτερης επιφάνειας (chalet), όπου το κόστος διαμονής για δύο ημέρες μπορεί να ξεπεράσει τα 500€-600€. Ωστόσο, όσοι αποφασίσουν να οργανώσουν την εκδρομή τους για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, έστω και την τελευταία στιγμή, μπορούν να αναζητήσουν οικονομικούς προορισμούς.

Οι 20 προορισμοί στην Πελοπόννησο
Για τους λάτρεις της Πελοποννήσου, που θα ήθελαν να βρεθούν στα Τρίκαλα Κορινθίας, στα Καλάβρυτα και στους γνωστούς αρκαδικούς προορισμούς, όπως η Στεμνίτσα, η Δημητσάνα και η Βυτίνα, αλλά δεν πρόλαβαν να κάνουν την κράτησή τους σε ένα οικονομικό ακίνητο, μπορούν να «επιμηκύνουν» και να απολαύσουν τον καλοκαιρινό καιρό του τριημέρου σε προορισμούς πλησίον της θάλασσας.

Το Λουτράκι αποτελεί ανέκαθεν βασική επιλογή για τους ταξιδιώτες της Αττικής όταν πρόκειται για αργίες ή εξορμήσεις του Σαββατοκύριακου. Το κόστος μίσθωσης κατοικίας 56 τ.μ. κατάλληλης για τετραμελή οικογένεια διαμορφώνεται στα 140€ για δύο διανυκτερεύσεις. Κοντινοί προορισμοί, εντός του Νομού Κορινθίας, είναι τα Λουτρά Ωραίας Ελένης, το Κιάτο και ο Κάτω Άσσος, όπου το κόστος μίσθωσης κατοικίας 60 τ.μ.-65 τ.μ. για δύο διανυκτερεύσεις διαμορφώνεται στα 110€, 120€ και 130€ αντίστοιχα.

Γραφικοί, παραθαλάσσιοι προορισμοί στον Νομό Αργολίδος, πλησίον του Ναυπλίου, είναι το Τολό και η Παλαιά Επίδαυρος. Το κόστος μίσθωσης κατοικίας 42 τ.μ. για 2 διανυκτερεύσεις στο Τολό διαμορφώνεται στα 130€ και στην Παλαιά Επίδαυρο για κατοικία 50 τ.μ. στα 146€.

Στην Αρκαδία, στο ορεινό χωριό Προσήλια της Βόρειας Κυνουρίας, το κόστος μίσθωσης κατοικίας 60 τ.μ. διαμορφώνεται στα 150€ για δύο διανυκτερεύσεις. Ενώ όσοι θελήσουν να βρεθούν στη παραλία Τυρός, το κόστος μίσθωσης κατοικίας 35 τ.μ. διαμορφώνεται στα 130€.

Στο Γύθειο της Λακωνίας το κόστος μίσθωσης κατοικίας 100 τ.μ., που μπορεί να φιλοξενήσει περισσότερα από τέσσερα άτομα, διαμορφώνεται στα 135€.

Η Μεσσηνία προσφέρει πολλές επιλογές, όπως τη Φοινικούντα, τη Μεθώνη, την Κορώνη και τη Στούπα. Περιοχές δημοφιλείς και τους χειμερινούς μήνες, όταν ο καιρός το επιτρέπει. Στη Φοινικούντα το κόστος μίσθωσης για δύο διανυκτερεύσεις διαμορφώνεται στα 144€ για κατοικία 55 τ.μ., στη Μεθώνη στα 140€ για κατοικία 40 τ.μ., στην Κορώνη στα 130€ για κατοικία 70 τ.μ. και στη Στούπα στα 130€ για κατοικία 40 τ.μ.

Παράλληλα, και η Πάτρα, με τους εμπορικούς δρόμους, την εμβληματική πλατεία Γεωργίου Α’ με τα περίτεχνα σιντριβάνια και το παραλιακό μέτωπο προσφέρεται για μια μίνι απόδραση το τριήμερο. Το κόστος διαμονής σε κατοικία 55 τ.μ. για δύο διανυκτερεύσεις διαμορφώνεται στα 151€. Ενώ στα Σελιανίτικα, στο παραθαλάσσιο χωριό της Αχαΐας που απέχει 7 χιλιόμετρα από το Αίγιο και 35 χλμ. από την Πάτρα, το κόστος μίσθωσης κατοικίας 35 τ.μ. ανέρχεται στα 125€ για δύο διανυκτερεύσεις. Στην Ακράτα, που απέχει 47 χιλιόμετρα από τα Καλάβρυτα, το κόστος μίσθωσης για κατοικία 50 τ.μ. διαμορφώνεται στα 150€.

Πηγή/Επεξεργασία: Πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης / Πανελλαδικό Δίκτυο E-Real Estates. ΖητούμενοΚόστος διαμονής για 2 ενήλικες & 2 παιδιά, μπορεί να φιλοξενήσει και 6 άτομα ανάλογα με την πολιτική του εκάστοτε ιδιοκτήτη – διαχειριστή. Ολόκληρο διαμέρισμα ή/και κατοικία.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here