Νίκας, “η αναβάθμιση της δημόσιας υγείας πρέπει να ξεκινήσει από την πρωτοβάθμια παροχή υπηρεσιών υγείας” - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023

Νίκας, “η αναβάθμιση της δημόσιας υγείας πρέπει να ξεκινήσει από την πρωτοβάθμια παροχή υπηρεσιών υγείας”


 “Η αναβάθμιση της δημόσιας υγείας πρέπει να ξεκινήσει από την πρωτοβάθμια παροχή υπηρεσιών υγείας” τόνισε, μεταξύ άλλων, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, στον χαιρετισμό του χθες Τρίτη 31 Ιανουαρίου, στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Κέντρου Υγείας Τρίπολης.

Ο περιφερειάρχης αναφέρθηκε στην σημαντική προσφορά του Κέντρου Υγείας της αρκαδικής πρωτεύουσας, στο οποίο έχουν διενεργηθεί πάνω από 8.000 εμβολιασμοί, επισημαίνοντας παράλληλα ότι από το εν λόγω Κ.Υ. έχουν γίνει 3.000 κατ’ οίκον εμβολιασμοί -με τη συνδρομή και της Περιφέρειας η οποία παρείχε οχήματα για τον σκοπό αυτό, όποτε χρειάστηκε.

Καταλήγοντας, ο Π. Νίκας εξέφρασε ευχαριστίες, τόσο προς τον διευθυντή του Κέντρου Υγείας Τρίπολης Γιώργο Κούβελα, όσο και προς το ιατρονοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό για το εξαιρετικό, όπως είπε, έργο και την προσφορά τους προς τον πάσχοντα συνάνθρωπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here