ΜΕ θάλασσα, ταβέρνα, βόλτες: Το παραθαλάσσιο χωριό στην Πελοπόννησο που θυμίζει νησί - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

ΜΕ θάλασσα, ταβέρνα, βόλτες: Το παραθαλάσσιο χωριό στην Πελοπόννησο που θυμίζει νησί

 


Η Πελοπόννησος είναι ένας προορισμός, για κάθε εποχή του χρόνου και για κάθε είδους διακοπές είτε κάποιος θέλει βουνό, θάλασσα, κοσμοπολίτικα μέρη ή γραφικά, άγνωστα χωριά μακριά από τα πλήθη, και η λίστα δεν έχει τελειωμό! Τα χωριά της είναι μία από τις καλύτερες επιλογές, όχι μόνο για πολυήμερες διακοπές, αλλά ακόμη και για ένα city break ή ένα Σαββατοκύριακο κάθε εποχή αφού συνδυάζουν και βουνό και θάλασσα.

Εδώ θα δείτε ένα από τα πιο όμορφα παραθαλάσσια χωριά της Πελοποννήσου αν είστε σε αναζήτηση προορισμών για καλοκαιρινές διακοπές και είναι σίγουρο ότι θα περάσετε όνειρο! Μιλάμε για την όμορφη Καρδαμύλη.


Καρδαμύλη, unsplash

Η Καρδαµύλη
Στη Μεσσηνιακή Μάνη, 35 χιλιόµετρα από την Καλαµάτα, η Καρδαμύλη είναι ένα υπέροχο, παραθαλάσσιο χωριό και κοευφαίος τουριστικός προορισμός. Πρώτος ο Όµηρος αναφέρθηκε στο όνοµα «Καρδαµύλη», ο οποίος στην Ιλιάδα γράφει πως είναι µια από τις επτά πόλεις που ο Αγαµέµνονας θα έδινε προίκα στον Αχιλλέα αν παντρεύονταν με µια από τις κόρες του.

Τόπος µε πλούσια ιστορία, όπως αποδεικνύει και η παρουσία της Παλαιάς Καρδαµύλης, γοητεύει τους επισκέπτες µε τις κατάφυτες πλαγιές, τους απέραντους ελαιώνες, τις γραφικές παραλίες, τα επιβλητικά αρχοντικά και το πανέµορφο λιµανάκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here