Τριπόταμα: Το χωριό «διαμάντι» στην «καρδιά» της Πελοποννήσου που αξίζει να επισκεφθείς - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Σάββατο 9 Μαρτίου 2024

Τριπόταμα: Το χωριό «διαμάντι» στην «καρδιά» της Πελοποννήσου που αξίζει να επισκεφθείς

 


Τα Τριπόταμα Αχαΐας, μπορεί να μην είναι ένα ευρέως διαδεδομένο χωριό, ωστόσο, αποτελεί ένα μικρό «διαμαντάκι» στην «καρδιά» της Πελοποννήσου που πρέπει να το επισκεφθείς για να ζήσεις μοναδικές στιγμές.

Με απόσταση μόλις 2 ώρες (!) από το κέντρο της Αθήνας, θα λέγαμε πως αποτελεί ιδανικό προορισμό για ένα διήμερο ή τριήμερο ή ακόμη και για μια μονοήμερη, για τους πιο… τολμηρούς!

Τα Τριπόταμα, ονομάστηκαν έτσι γιατί έχουν κτισθεί στο σημείο συνάντησης τριών ποταμών: του Ερύμανθου, του Αροάνιου και του Σειραίου. Επίσης περιστοιχίζονται από τα όρη Λάμπεια και Αφροδίσιο.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως κοντά στο χωριό, βρίσκονται τα ερείπια της αρχαίας αρκαδικής πόλης Ψωφίδας και ο «Πλάτανος του Παυσανία», από όπου πιστεύεται ότι πέρασε ο Παυσανίας και αναπαύτηκε.

Κάθε γωνιά του χωριού, θα σου αφήσει και το κάτι το διαφορετικό! Κάθε γωνιά και κάθε σημείο, θα σε κάνει να το αγαπήσεις και να θες να το επισκεφθείς ξανά και ξανά.

Τα Τριπόταμα, είναι ένας προορισμός γεμάτος πράσινο, ιδανικός για όλη την οικογένεια, που μόλις τον ανακαλύψεις θα τον κάνεις «δεύτερο σπίτι» σου.

Οι κάτοικοι, θα σε υποδεχθούν με πλατύ χαμόγελο και όσο για τα φαγητά… ένα θα πούμε, «σκέτη κόλαση»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here