Η παραλία στην Πελοπόννησο με τα κρυστάλλινα νερά και το… αμέτρητο βάθος! - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Κυριακή 31 Μαρτίου 2024

Η παραλία στην Πελοπόννησο με τα κρυστάλλινα νερά και το… αμέτρητο βάθος!

 


H παραλία με το ιδιαίτερο αυτό όνομα, η Άκολη -διαφορετικά ονομάζεται ‘Αβυθος για ευνόητους λόγους αφού είναι γνωστή για το μεγάλο βάθος των νερών της- είναι πραγματικά χάρμα οφθαλμών.

Ο ομώνυμος οικισμός βρίσκεται λίγο μετά το Αίγιο και κρύβει αυτό το μικρό διαμάντι… την παραλία με τα κρυστάλλινα νερά, και το αμέτρητο βάθος στην οποία θα βρεθείτε από την Αθήνα μόλις σε 2 ώρες! Μια κοντινή εκδρομή καλύτερη από οποιαδήποτε άλλη μπορείτε να φανταστείτε!

Η μεγάλης έκτασης παραλία αποτελείται από βότσαλο και η φυσική σκιά είναι περιορισμένη. Το βάθος της Άκολης, για τους τολμηρούς αποτελεί πρόκληση. Και τότε οι μάσκες, κρίνονται απαραίτητες.

Η εικόνα είναι πραγματικά υπέροχη, ατενίζοντας το απέραντο γαλάζιο του ορίζοντα και των νερών της ενώ ειδυλλιακά είναι και την ώρα του ηλιοβασιλέματος…

Λίγα λόγια για τον οικισμό…

Ο οικισμός της Άκολης, είναι σχετικά νέος και έχει χτιστεί βάσει ρυμοτομικού σχεδίου με άνετες κάθετες οδούς. Διαθέτει ποδοσφαιρικό γήπεδο με χλοοτάπητα και στο τέρμα της ανατολικής πλευράς της παραλιακής ζώνης διαθέτει εγκατάσταση beach volley και kite-surf.

Η ανατολική πλευρά της παραλιακής ζώνης είναι  πεζοδρομημένη και διαθέτει ένα πολύ χώρο στάθμευσης για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών, οπότε δεν υπάρχει θέμα ανησυχίας!

Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες ο δρόμος στο δυτικό κομμάτι της παραλιακής ζώνης που είναι ασφαλτοστρωμένο, πεζοδρομείται και εκεί καθώς η είσοδος των τροχοφόρων απαγορεύεται για όσο διαρκεί η τουριστική περίοδος.

Δείτε τις υπέροχες φωτογραφίες της παραλίας

Ουράνιο τόξο στον ουρανό πάνω από την παραλία Άκολη
Παραλία Άκολη, λίγο έξω από το Αίγιο
Πανέμορφο τοπίο στην παραλία Άκολη
Τα κρυστάλλινα καταγάλανα νερά της παραλίας Άκολη
Η ακτή της παραλίας Άκολη
Συννεφιασμένη όψη της παραλίας Άκολη
Παραλία 'Ακολη, ακτή

Δείτε ένα μαγικό βίντεο

Δείτε τον… απλησίαστο βυθό της Άκολης μέσα από ένα ακόμα εκπληκτικό βίντεο

Travelstyle.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here