ΜΕ βαριoπούλες και παλούκια ο ΑΡΧΕΛΩΝ κάνει κατασκευές στον αγιαλό-παραλία - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

ΜΕ βαριoπούλες και παλούκια ο ΑΡΧΕΛΩΝ κάνει κατασκευές στον αγιαλό-παραλία

NEA ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ υπογράφουν κάτοικοι του Καλονερού για νέες αυθαιρεσίες από το ΑΡΧΕΛΩΝ που ναρκοθετούν την περιοχή η οποία τείνει να αποτελέσει οικόπεδο προς χρήσης μόνο από την Μ.Κ.Ο. η οποία οφείλει να ελεχθεί από το Κράτος για την δράση της.
Το νέο έγγραφο που ανευθύνεται στο Λιμεναρχείο και τους αρμόδιους αναφέρει μεταξύ άλλων ότι "αγνώστης ταυτότητας αλλοδαποί συνοδευόμενοι από Έλληνες που δηλώνουν ότι ανήκουν στην ΜΚΟ ΑΡΧΕΛΩΝ, εμφανίζονται ανά ομάδες στην ακτή από το Καλονερό ως τις εκβολές της Νέδας και τοποθετούν με βαριοπούλες στο χώρο του αιαγιαλού- παραλίας πάνω στην άμμο παλούκια 20-40 εκατοστών και αιχμηρά σιδεροπλέγματα που χρησιμοποιούνται σε κατασκευές από μπετόν με τα οποία περιφράσουν εδαφικά τμήματα διαστάσεων 1,5Χ1,5 εκατοστών και τοποθετούν πινακίδες σύμφωνα με τις οποίες τα τμήματα αποτελούν φωλιές θαλάσσιων χελωνών".
Το έγγραφο αναφέρει ότι "επειδή οι παράνομες ενέργειες πλήττουν το δικαίωμά μας να απολαμβάνουν ελεύθερα τον χώρο του αιγιαλού- παραλίας και δημιουργούν θανάσιμους κινδύνους για τα μικρά παιδιά, που παραθερίζουν στη περιοχή με πρόκληση σοβαρού ατυχήματος" για να προσθέσει ότι "επειδή μετά από έρευνά μας στην Διαύγεια δεν υπάρχει άδεια που να έχει χορηγήσει η αρμόδια υπηρεσία που είναι η Κτηματική υπηρεσία Ν. Μεσσηνίας που να δίνει το δικαίωμα στην ΜΚΟ να κατασκευάζει επικίνδυνες περιφράξεις". Καταλήγει λέγοντας ότι "οδηγία ΕΚ 92/43 που ενσωματώθηκε στο Ελληνικό δίκαιο που υπερέχει η δημόσια ασφάλεια και υγεία έναντι οποιαδήποτε προστασίας χλωρίδας και πανίδας" ζητούν να γίνει έλεγχος από τις αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here