Χρυσό αστέρι σε μεσσηνιακό λάδι που παράγει Αθηναϊκή εταιρεία - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Χρυσό αστέρι σε μεσσηνιακό λάδι που παράγει Αθηναϊκή εταιρεία

Με το Χρυσό Αστέρι βραβεύθηκε το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο Melia fresh line από την περιοχή της Μεσσηνίας στα φετινά Great Taste Awards 2013, γνωστά και ως τα Οσκαρ της βιομηχανίας τροφίμων, που λαμβάνουν χώρα στο Ηνωμένο Βασίλειο. To Melia fresh line εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο, κορωνέικης ποικιλίας από την ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας, είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας με οξύτητα κάτω από 0.3. Η εταιρείας Ecogreen Progress Ltd. που παράγει το Melia fresh line έχει έδρα στο Νέο Ψυχικό. To Melia fresh line παρασκευάζεται με τη διαδικασία της ψυχρής έκθλιψης και συσκευάζεται αμέσως μετά την παραγωγή του διατηρώντας τη φρουτώδη γεύση του για διάστημα 13 μηνών. Τα προϊόντα Melia Fresh Line της εταιρείας Ecogreen Progress Ltd. χαρακτηρίζονται από τη φρεσκάδα, η οποία εγγυάται τη διατήρηση των συστατικών που έκαναν παγκοσμίως γνωστή τη μεσογειακή διατροφή για τις ευεργετικές της ιδιότητες. Χαρακτηριστικά είναι τα σχόλια των κριτών: «Το φρέσκο φρουτώδες άρωμα με την ήπια και διακριτική γεύση χαρίζουν στον ουρανίσκο ένα πικάντικο τελείωμα», «ισορροπία γεύσεων με μέτρια ένταση».
Τα προϊόντα, μετά την επιτυχημένη τοποθέτησή τους στις αγορές του εξωτερικού, τώρα παρουσιάζονται και στην ελληνική αγορά. Συγκεκριμένα βρίσκονται σε παντοπωλεία, supermarkets, εστιατόρια, ξενοδοχεία και ντελικατέσεν στην Αθήνα, τον Πειραιά, τη Θεσσαλονίκη, την Κέρκυρα, τη Ρόδο, τη Σύρο και την Πάρο. Ο διαγωνισμός Great Taste, ο πλέον αναγνωρισμένος θεσμός βραβείων στη Μεγάλη Βρετανία για τα ποιοτικά τρόφιμα, αριθμεί 20 χρόνια παρουσίας και διεξάγεται κάτω από την εποπτεία της The Guild of Fine Food, της εμπορικής ένωσης του Ηνωμένου Βασιλείου για όσους πουλάνε κορυφαίας ποιότητας τοπικά, περιφερειακά και ειδικά τρόφιμα και ποτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here