Κυπαρισσία: Στο Μοναστήρι οι ιδιοκτήτες, στο σπίτι «μπουκάρισαν» οι κακοποιοί! - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Κυπαρισσία: Στο Μοναστήρι οι ιδιοκτήτες, στο σπίτι «μπουκάρισαν» οι κακοποιοί!

Tην ώρα που οι ιδιοκτήτες οικίας στους Μπεμενιάνους Κυπαρισσίας ήταν στο Μοναστήρι της Παναγίας της Κατσιμικάδας στη Μουριατάδα, οι κακοποιοί «μπουκάρισαν» στο σπίτι τους αφαιρώντας κοσμήματα, χρυσαφικά και είδη μπιζού. Το νέο αυτό κρούσμα μικροεγκληματικότητας συνέβη το βράδυ του Σαββάτου, όταν οι ιδιοκτήτες της οικίας και τα μέλη της οικογένειάς τους είχαν πάει να ανάψουν ένα κερί και να παρακολουθήσουν τον αρχιερατικό εσπερινό στην Ιερά Μονή της Παναγίας της Κατσιμικάδας στη Μουριατάδα, λίγα χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι. Όταν επέστρεψε, λίγο μετά τις 11 το βράδυ, η κόρη του ιδιοκτήτη και πήγε στο δωμάτιό της, είδε τα πάντα ανακατωμένα, όπως και στα άλλα δωμάτια. Επικοινώνησε με τους γονείς της, τους ενημέρωσε και εκείνοι έσπευσαν στο σπίτι. Το σπίτι βρίσκεται επί της επαρχιακής οδού Κυπαρισσίας – Ραφτόπουλου, η οποία το Σάββατο το βράδυ είχε μεγάλη κίνηση οχημάτων από πιστούς που πήγαιναν στο Μοναστήρι ή επέστρεφαν από αυτό. Η κεντρική είσοδος του σπιτιού, που είναι σε όροφο, δεν ήταν παραβιασμένη και κοιτάζοντας γύρω, διαπίστωσαν ότι οι κακοποιοί είχαν μπει από μπαλκονόπορτα στην πίσω – ανατολική – πλευρά, πηδώντας από το χωράφι που είναι σε ύψωμα στο μπαλκόνι.
Σημειώνουμε πως στον προαύλιο χώρο ήταν σταθμευμένα δύο από τα οχήματα της οικογένειας, όμως οι δράστες δεν πτοήθηκαν, γεγονός που προκαλεί διάφορες υποψίες για το ενδεχόμενο να παρακολουθούσαν το σπίτι. Όπως είπε στο «Θ» ο ιδιοκτήτης του σπιτιού Δημήτρης Τσιμπλής, «το Σάββατο το βράδυ, μετά τις 9.00, πήγα με την οικογένειά μου στην Κατσιμικάδα. Γυρίζοντας γύρω στις 11.00 και μισή η κόρη μου, από την εκκλησία, με ένα φιλικό ζευγάρι που πέρασε, ανέβηκε στο σπίτι και είδε το υπνοδωμάτιό της ανάκατο. Όλα τα προσωπικά της αντικείμενα σκόρπια. Μετά πήγε και στα άλλα τα δωμάτια. Στο δωμάτιό μας ήταν μεγαλύτερη ζημιά, είχαν σπάσει το κομοδίνο, ενώ είχαν πετάξει όλα τα ρούχα έξω από τη ντουλάπα. Ψάχνανε, προφανώς, παντού για χρυσαφικά και χρήματα. Η κόρη μου με πήρε τηλέφωνο και επέστρεψα αμέσως, μαζί με τα αδέρφια μου και με φίλους. Ψάξαμε γύρω στο χώρο, ανάψαμε όλα τα φώτα, αλλά δεν είδαμε κάτι το ιδιαίτερο. Φωνάξαμε την Αστυνομία, ήρθαν αστυνομικοί, έλεγξαν, έψαξαν παντού, αλλά δε βρήκαν κάτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here