Παραμένει ως τέλος Σεπτεμβρίου η Γαλάζια Σημαία στο Καλονερό... - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Παραμένει ως τέλος Σεπτεμβρίου η Γαλάζια Σημαία στο Καλονερό...

ΤΗΝ διατήρηση της Γαλάζιας Σημαίας στη παραλία Καλονερού διατήρησε με πρωτοβουλία του το Messinia mare σε συνεργασία με τον αρμόδιο φορέα, σήμερα μάλιστα σας αποκαλύπτουμε την αλληλογραφία για το θέμα πρώτα από την Ελληνική Εταιρία προστασίας Φύσης και μετά την απάντηση από το Καλονερό.
Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ
Σας υπενθυμίζουμε ότι μία ακτή βραβεύεται με τη Γαλάζια Σημαία για μία μόνο χρονιά (Μάιος-Οκτώβριος) και στο διάστημα αυτό θα πρέπει να διαθέτει όλες τις προσφερόμενες υπηρεσίες που ορίζουν τα Κριτήρια του Προγράμματος. Σε περίπτωση που κάποιο από τα κριτήρια του προγράμματος δεν πληρείται η Γαλάζια Σημαία πρέπει να υποσταλεί και να αναρτηθεί στον Πίνακα Ανακοινώσεων ο λόγος που η ακτή δεν έχει αναρτημένη τη Γαλάζια Σημαία.
Στις ακτές που η σύμβαση του ναυαγοσώστη έχει λήξει οι διαχειριστές θα πρέπει να υποστείλουν τη Γαλάζια Σημαία και να τοποθετήσουν στον Πίνακα Ανακοινώσεων την αντίστοιχη ανακοίνωση.
 Οι διαχειριστές που θέλουν να λήξουν την περίοδο βράβευσης της ακτής τους για το 2013 θα πρέπει να υποστείλουν τη Γαλάζια Σημαία, να μαζέψουν όλα τα έντυπα από το Πίνακα Ανακοινώσεων εκτός από τα πρόσφατα αποτελέσματα νερών κολύμβησης και να τοποθετήσουν την αφισέτα «Λήξης περιόδου» (http://www.eepf.gr/blueflag/aktes-entypa) (επισυνάπτουμε την αφισέτα)
 Οι «Γαλάζιες Σημαίες 2013» θα πρέπει να κρατηθούν στο αρχείο σας και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει αναρτηθούν ξανά στο ιστό των ακτώνΣε περίπτωση που κάποια ακτή, την επόμενη χρονιά, έχει αναρτημένη Γαλάζια Σημαία παλαιότερων ετών τότε θα χάνει το δικαίωμα βράβευσης για 2 έτη.
Με φιλικούς χαιρετισμούς
 Δαρεία-Νεφέλη Βουρδουμπά
Υπεύθυνη Συντονισμού Προγράμματος «Γαλάζιες Σημαίες»
Ελληνική Εταιρία Προστασίας της φύσης
Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ MESSINIA MARE ΓΙΑ ΤΗΝΓΑΛΑΖΙΑ ΣΗΜΑΙΑ
 Κυρία Βουρδουμπά καλησπέρα,
Όπως σας έχω ήδη ενημερώσει ο ναυαγοσώστης (η σύμβασή του με τον Δήμο Τριφυλίας έληξε στις 31/8) έχει νέα σύμβαση από 1/9 μέχρι τέλος του μήνα με την εταιρεία μας (MESSINA MARE). Προβήκαμε σε αυτήν την ενέργεια για την διασφάλιση της ασφάλειας των λουομένων πελατών και της καλής λειτουργίας της ακτής. Ως εκ τούτου η Γαλάζια σημαία στην Παραλία ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ θα παραμείνει αναρτημένη μέχρι το τέλος του μήνα Σεπτεμβρίου.
Με εκτίμηση
Για το MESSINA MARE Μιχάλης Τοανόγλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here