12.000 Μεσσήνιοι με υλική βοήθεια μέσω του ΤΕΒΑ - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019

12.000 Μεσσήνιοι με υλική βοήθεια μέσω του ΤΕΒΑ

Αν και με μικρή προσέλευση ξεκίνησε η διανομή τροφίμων στο πλαίσιο της υλοποίησης του προγράμματος ΤΕΒΑ από την Π.Ε. Μεσσηνίας. Περίπου 12.000 είναι οι ωφελούμενοι οι οποίοι και μέσα στην εβδομάδα πρέπει να έχουν λάβει τα όσα δικαιούνται για την στήριξή τους.
Διανομή τροφίμων θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Πύλου – Νέστορος την ερχόμενη Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019 στους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ.
Αναλυτικότερα, στις 386 οικογένειες, δικαιούχους του προγράμματος,  θα διανεμηθούν 10 είδη τροφίμων (κρέας, μήλα, πατάτες, κρεμμύδια, φασόλια, φακές, ρύζι, φέτα, ζάχαρη, και ντοματοπολτός, αναλογικά με τα μέλη κάθε οικογένειας).
Η διαδικασία παραλαβής
Οι δικαιούχοι θα ειδοποιηθούν με SMS και θα πρέπει να έχουν μαζί τους επίσημο έγγραφο που να αναγράφει το Α.Μ.Κ.Α. τους, καθώς και την αστυνομική τους ταυτότητα. Αν δεν προσέλθει ο ίδιος ο δικαιούχος, θα πρέπει ο εκπρόσωπός του να έχει εξουσιοδότηση για να παραλάβει τα τρόφιμα. Η διανομή θα γίνει με τη χρήση ψηφιακής υπογραφής των δικαιούχων του ΤΕΒΑ, σε τάμπλετ .
Επισημαίνεται ότι λόγω του μεγάλου όγκου και βάρους των προϊόντων (κυρίως πολυμελών οικογενειών), απαιτείται από τους ωφελούμενους μεταφορικό μέσο, για να μεταφέρουν τα τρόφιμα που θα παραλάβουν.
Σημειώνεται ότι ο Δήμος Πύλου Νέστορος είναι εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας με επικεφαλής την Περιφέρεια Πελοποννήσου στο πλαίσιο υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)» για την προγραμματική περίοδο 2014-2020».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here