Η ΤΡΙΠΟΛΗ ΦΩΤΑΓΩΓΗΘΗΚΕ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019

Η ΤΡΙΠΟΛΗ ΦΩΤΑΓΩΓΗΘΗΚΕ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ξεχωριστές οι εορταστικές στιγμές και στην Τρίπολη, που γίνεται σημείο αναφοράς στην Πελοπόννησο. Πολλές οι εκπλήξεις που έχουν ετοιμαστεί και για την σημερινή ημέρα που περιελάμβανε τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου και τη συναυλία με τον Π. Μουζουράκη. 
Οι εορταστικές εκδηλώσεις ξεκίνησαν δυναμικά με ηχηρά μηνύματα για τις ιδιαίτερες αυτές ημέρες με τον κόσμο της Αρκαδικής πρωτεύουσας να αψηφά την βροχή και να γεμίζει την πλατεία Πετρινού και να απολαμβάνει αυτή την αναμενόμενη αντίστροφη μέτρηση με την παρουσία του Αη Βασίλη και του Πάνου Μουζουράκη που έστειλαν τις ευχές τους.
Λίγη ώρα νωρίτερα η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Ελένη Καρούντζου είχε δώσει το έναυσμα των εκδηλώσεων, ενώ με πολλαπλά και ηχηρά μηνύματα ήταν ο χαιρετισμός του Δημάρχου Τρίπολης Κώστα Τζιούμη. Ο κ. Τζιούμης σημείωσε μεταξύ άλλων “…είμαστε εδώ και είμαστε όλοι παρόντες, ενωμένοι και αποφασισμένοι για την Τρίπολη της καρδιάς μας, που ονειρευόμαστε και μας αξίζει”.
Παρών και ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας ο οποίος και κάλεσε όλους τους Πελοποννήσιους να περάσουν από την Τρίπολη και να χαρούν με τις πολλές εκδηλώσεις, έδωσε συγχαρητήρια στη δημοτική αρχή για τα όσα έχουν προγραμματιστεί στάθηκε στην καλή συνεργασία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here