Απολύμανση δημόσιων χώρων το Σαββατοκύριακο στη Πελοπόννησο - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Σάββατο 21 Μαρτίου 2020

Απολύμανση δημόσιων χώρων το Σαββατοκύριακο στη Πελοπόννησο

Μόνο από το υπουργείο Υγείας και τον ΕΟΔΥ (Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας) και μόνο από γιατρούς θα γίνεται η ενημέρωση των πολιτών για τον νέο κορωνοϊό (COVID-19). Αυτό επισημαίνει ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, με τον οποίο είχε χθες Πέμπτη τηλεφωνική επικοινωνία ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας σχετικά με θέματα που συνδέονται με την αντιμετώπιση της επιδημίας του κορωνοϊού, στη χώρα μας και την Περιφέρεια Πελοποννήσου ειδικότερα.
Παράλληλα, ο Π. Νίκας γνωστοποίησε ότι στη διάρκεια του τρέχοντος Σαββατοκύριακού θα γίνει απολύμανση σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους, σε όλη την Περιφέρεια. Οπως σημείωσε ο περιφερειάρχης, οι σχετικοί ψεκασμοί θα γίνονται κατόπιν σχετικής άδειας από την Διεύθυνση Υγείας και με εγκεκριμένο από την εν λόγω υπηρεσία υλικό.
ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
Γνωστοποιείται, τέλος, ότι σε περίπτωση απουσίας, για οποιονδήποτε λόγο, του γενικού διευθυντή Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Πελοποννήσου Βασίλη Διαμαντόπουλου, αντικαταστάτριά του έχει οριστεί η διευθύντρια Υγείας Μεσσηνίας Κατερίνα Σπέντζουρα, την οποία -σε περίπτωση απουσίας της επίσης- αντικαθιστά η αναπληρώτρια προϊσταμένη της Διεύθυνσης Υγείας Μεσσηνίας Βαϊα Βαϊοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here