ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ LIVE- ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΝΕΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020

ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ

Οι πολίτες παρακολουθούν τις εξελίξεις και τις ανακοινώσεις για τον κορωνοϊό με σχετική ανησυχία. Όπως τονίζουν οι ίδιοι τηρούν τους κανόνες υγιεινής.
“Τώρα μέτρα για τον Κορονοϊό. Να συζητηθούν στο ΠεΣυ της Τετάρτης” ζητά η Λαϊκή Συσπείρωση Πελοποννήσου. Πιο αναλυτικά σε ανακοίνωσή της αναφέρει:
“Δεν αρκούν οι συσκέψεις σε επίπεδο Περιφέρειας Πελοποννήσου και ΠΕ, τα λόγια εφησυχασμού και η ωραιοποίηση της κατάστασης.
Είμαστε μπροστά σε μια εξελισσόμενη επιδημία και χρειάζονται άμεσα μέτρα με σύντομες διαδικασίες, πρώτα και κύρια από την κυβέρνηση για να αντιμετωπιστεί η κατάσταση.
Δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί η κατάσταση στη Περιφέρεια Πελοποννήσου, όταν δεν υπάρχει νοσοκομείο αναφοράς, όταν είναι διαθέσιμα μόνο 20-25 κρεβάτια σε ΜΕΘ, όταν δεν υπάρχουν ειδικοί θάλαμοι αρνητικής πίεσης, όταν τα νοσοκομεία λειτουργούν με το 50% του προσωπικού, με ιδιαίτερες ελλείψεις στο νοσηλευτικό προσωπικό.
Χρειάζεται επάγοντος στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου την Τετάρτη 11 Μαρτίου, προ Ημερήσιας Διάταξης, πέρα από την ενημέρωση να συζητηθούν και να αποφασιστούν  άμεσα μέτρα με σύντομες διαδικασίες για την αντιμετώπιση της κατάστασης”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Responsive Ads Here